Vesimadratsi kate on valmistatud spetsiaalsest materjalist, mis ei ole mitte ainult veekindel, vaid hoiab ära ka mikroobide ja bakterite tekke. Tänu oma unikaalsetele omadustele ja võimele keha kujuga kohanduda, võimaldab vesimadrats puhata ning lihaseid lõõgastada. Sel põhjusel on madrats ideaalne neile, kes kurdavad lihas- ja seljavalusid, artriiti ning unetust. Magamine vesimadratsil tagab suurepärase tervise.

Vesimadrats sobitub ideaalselt meie keha asendiga. Vesi on vedel, mistõttu on loomulik, et see kohandub lihtsasti magava keha kujuga, luues meile nii erakordselt mugava asendi. Mugav kehapoos parandab omakorda vereringet ning tagab meile parema unekvaliteedi. Loomulikult vajab vesimadratsil magamine esialgu harjumist, kuid pärast mõnda ööd tunned end sellel juba äärmiselt mõnusalt ja hästi. Lisaks on võimalik tänapäevastele madratsitele juurde vaadata spetsiaalseid vahtplaate, mis madratsi veidi stabiilsemaks ning tugevamaks muudavad. Kindlasti tuleks madratsile valida ka kvaliteetne madratsikate.

Madratsis oleva vee kogus sõltub suuresti magaja eelistustest ja vajadustest. Muu hulgas tuleb arvesse võtta kehakaalu. Kui madratsis on vett liialt vähe, võid tunda ebamugavust randmetes, kui liialt palju, siis kõhu- ja kaelalihastes. Pea meeles, et ka kõige väiksem veekoguse muutus mõjutab suuresti lamamise asendit.

Kvaliteetne ning korralikult hooldatud madrats võib sind ja sinu peret teenida kauem kui 15 aastat. Madratsis olevat vett tuleks aga spetsiaalsete vahenditega puhastada ning selline hooldus tuleks ette võtta umbes iga poole aasta tagant. Protseduuri järel on voodi pind taas mõnusalt elastne. Kindlasti tuleks puhastada ka vesimadratsi katet, mida on enamasti võimalik mugavalt pesumasinas pesta.

Juba ainult vesimadratsit proovides saad aimu selle leiutise eelistest ja mugavusest. Paljud inimesed kardavad, et katkine madrats põhjustab kodus üleujutuse, kuid tuleb arvestada, et vesimadrats on äärmiselt vastupidav ning kannatab ka väga suuri raskusi. Niisiis, uinu magusalt ja naudi tõeliselt rahulikku ning kvaliteetset und mugaval ja mikroobidevabal vesimadratsil!

Jaga
Kommentaarid