Spordiklubikaart. Rasedusega võtavad kõik naised kaalus juurde ja pärast sünnitust ollakse oma kehakaaluga veel üsna pikalt hädas. Seetõttu ei tasuks värskele emale soetada kingitusi, mis seda neile meelde tuletaksid. Nii nagu ei tasu soetada spordiklubikaarti, võiks jätta kinkimata ka erinevad kaalu langetavad toidulisandid ja seadmed. Sellised kingid võivad naist sügavalt solvata. Tegelikult ei tasuks selliseid kingitusi teha eelneva nõusolekuta ühelegi naisele. Pigem võiks valida lõõgastava massaaži või mõne põneva teesegu.

Riided. Moodsad ja stiilsed rõivad ning aksessuaarid on naistele suurepäraseks kingituseks, ent riideid ei tasu osta juhul, kui sa ei tea naise rõivasuurust. Kui ostad talle kogemata liialt väikeses mõõdus rõiva, tunneb ta, et peaks selle kandmiseks kaalu langetama, ühtlasi võib ta tunda end sealjuures ülekaalulisena. Kui soovid värskele emale rõivaid soetada, siis tasub temaga enne konsulteerida ja välja uurida, millises suuruses riideid ta parasjagu kannab.

Raamatud lapse hooldamise kohta. Selliseid raamatuid tasuks kinkida üksnes juhul, kui naine selleks ise soovi avaldab. Vastasel juhul võib kingitus mõjuda solvanguna, nagu ta ei teaks, kuidas oma lapse eest hoolt kanda. Kui soovid kindlasti raamatut kinkida, siis võiks see olla mõni teos tema lemmikkirjanikult või mõni raamat, mida ta ise endale soovinud on.

Imetamisrinnahoidja, piimasegu vms. Ei ole vist tarvilik mainida, et sellised kingitused on liialt personaalsed ja intiimsed, mida ei kingi ka kõige lähedasemad sõbrad. Selliseid esemeid soetavad naised endale soovi korral ise ning kingitusena võivad need põhjustada ebamugavusi.

Lastele mõeldud kingitused. Enamik külalisi toovad naisele kingitusi, mis suunatud uuele ilmakodanikule. Sellised kingitused on kindlasti väga praktilised ja mõistlikud, ent ei tasu unustada, et naine soovib ka iseennast hästi tunda ning temale endalegi tasub midagi ilusat kinkida. Näiteks sobib ideaalselt viia mõni hinnalisem parfüüm, kenad aksessuaarid, kvaliteene kosmeetika või mõni hea raamat.

Jaga
Kommentaarid