Üheks neist, keda Hamasi terroristid röövisid on Iisraelist pärit õpilane 25-aastane Noa Argamani. Vaid mõned minutid varem, kui terroristid avasid tule ja lasid rahva sekka rakette nautis naine muusikafestivali. Gaza sektori lähedal toimunud muusikafestivali rahulik õhkkond muutus õuduseks ja kaoseks kui Hamasi terroristid röövisid noore naise.

Röövimishetk on talletatud külastajate poolt videotesse ning ringleb nüüd sotsiaalmeedias, andes kogu maailmale aimu, kui kiirelt võivad asjad muutuda ning mida sel hetkel tunti. Video taustaks kõlavad armupalved ja toores hirm.

Kaadritel on näha, kuidas hirmunud Noa palub end mitte tappa, kui ta mootorratta seljas minema viiakse. „Ära tapa mind! Ei, ei, ei,“ hüüab naine. Samal ajal, vaid mõne meetri kaugusel, on ka tema poiss-sõber Avi Nathan terroristide käes ega saa naist aidata.

"Argamani on armas, positiivne naine, kes armastab reisida“, ütles tema toanaaber Amir Moadi, kes lisas, et just Sri Lanka reisilt naasnud Argamani on oma vanematele ainus laps. "Vanemad on šokis ega saa isegi rääkida“.

Kuid Noa ja Avi polnud ainsad. Tänaseks on teada, et ka kümneid teisi festivalikülastajaid rööviti ja viidi üle piiri Gaza sektorisse.

allikas: The New

Jaga
Kommentaarid