Kõrgvererõhutõbi

Stress ei ole kõrgvererõhutõve halvim vaenlane. Kuigi see võib seda süvendada ja ajutiselt arteriaalset rõhku tõsta, on kõrge vererõhu peamised põhjused suitsetamine, geneetika ja toitumine.

Raseerimine

Näokarvade raseerimine ei muuda neid tihedamaks. Kui karvad hakkavad esimest korda tagasi kasvama, tunned ainult pealmisi karvu, mis on tegelikult tihedamad kui ülejäänud karvad. Pärast väljakasvamist on need täpselt samasugused kui enne raseerimist.

Apelsinid

C-vitamiin ei aita külmetuse ega gripi vastu. Vitamiin tavaliselt leevendab ebamugavust.

Kurguvalu ja jäätis

Kui sul on kurguvalu, ei tee jäätise söömine seda hullemaks. Infektsiooni põhjustab täiesti isoleeritud viirus ja millegi külma söömine võib tegelikult valu tuimestada.

Hambapasta

Hambapasta ei aita põletuste, armide ega vistrike vastu. Kui paned selle toote probleemsele kohale, võib see tegelikult põhjustada infektsioone ja paranemist aeglustada.

Lugemine

Pimedas lugemine ei kahjusta nägemist. Halvim, mis juhtuda võib, on see, et sul on raskem raamatut lugeda pimedas kui valgustatud ruumis.

Suhkruvesi aitab maha rahustada

Meile kõigile on tehtud suhkruvett, kui oleme olnud paanikas või palju nutnud, sest see rahustab maha ja muudab enesetunde paremaks. Paraku on see täielik vale. Suures koguses suhkrul võib olla vastupidine mõju, kuna selle abil toodetakse energiat ja see võib tekitada veel rohkem ärevust.

Allikas: Stars Insider