„Mitte kõik ei pea süütust teismelisena kaotama,“ ütles Wilson ja lisas: „võib oodata, kuni oled valmis või veidi küpsem. Ja see võiks olla positiivne sõnum. Muidugi ei pea ootama minu kombel, kuni oled kolmekümnendates eluaastates, aga noore inimesena ei peaks selleks ka survet tundma,“ julgustab armastatud näitleja kes räägib oma seksuaalsest ka oma mälestusteraamatus „Rebel Rising.“

Samuti meenutab naine, et vältis teismeeas antud teemat nii palju kui võimalik, kuna tal oli „piinlik“ ning naine püüdis teemast kõrvale hiilida, kui see jutuks tuli. Wilson meenutab ka seda, et kord tuli tal sõbrannale isegi valetada ning ta ütles, et kaotas oma süütuse 23-aastaselt. „Lihtsalt selleks, et tõesti küsimusi vältida.“ Wilson nimetab end „hiliseks õitsejaks“ ja tunnistab, et kui oleks kakskümmend aastat noorem, oleks tema kogemus olnud kindlasti teistsugune.

Eelmise aasta veebruaris kihlus ta oma elukaaslase Ramona Agrumaga ning 2022 aasta novembris sai näitlejanna surrogaatema abil tütar Royce’i emaks.