Trump oli Miami GP-l McLareni erikülaline ning teda nähti innukalt vestlemas McLareni bossi Zak Browniga.

Pärast võistlust õnnitles Trump McLareni sõitjat Lando Norrist, kes saavutas karjääri esimese etapivõidu.

Trump tegi võistluse järel ka sotsiaalmeediasse postituse, kus teatas: „Mul oli suur au näha, kuidas mu sõbrad McLarenis võitsid suure Miami vormel 1 võidusõidu. Selle auto meeskonda külastasin enne võistlust ja toetasin neid. Seda on meie riigi jaoks vaja, et võita!“

Kuna McLarenit ka kritiseeriti Trumpi võõrustamise eest, saatis meeskond hiljem pressiteate, kus distantseeris end poliitikast.

„McLaren on apoliitiline organisatsioon, kuid me tunnustame ja austame Ameerika Ühendriikide presidendiametit. Seetõttu rahuldasime tema taotluse külastada võistluspäeval meie garaaži koos rahvusvahelise autoliidu (FIA) presidendi Mohammed Ben Sulayemi ning Liberty Media juhi Greg Maffei ja vormel 1 tegevjuhi Stefano Domenicaliga. Meil oli au, et McLaren Racing valiti vormel 1 esindama. See andis meile võimaluse esitleda tipptasemel tehnikat, mida me autosporti toome,“ seisis McLareni avalduses.

Võidumees Norris tunnistas hiljem, et oli Trumpiga kohtumise pärast õnnelik.

„Ma ei näinud teda [Trumpi] enne võistlust boksis, sest valmistusin, kuid pärast võistlust tuli ta mind õnnitlema,“ sõnas Norris France 24-le. „On suur au, kui selline inimene leiab aega, et tulla sinu juurde ja hinnata sinu saavutust.“

Trumpi esialgne plaan oli Miami GP ajal oma valimiskampaaniaks annetusi koguda, kuid etapi korraldajad ei andnud selleks luba.