1. Raseda naise kõhu paitamine temalt luba küsimata. 98% rasedatest ei ole huvitatud sellest, et iga suvaline kolleeg, müüja või ema lehma lellepoeg ta paisuvat punu näppima tuleb!

2. Rasedad, kes ise paluvad, et tema kõhtu paitataks. Rasedale endale võib tunduda jube nunnu, kuidas tita müksib, aga asjasse mittepuutuva isiku jaoks on see lihtsalt veider!

3. Ülemused, kes end firmaüritustel pildituks joovad.

3.1 Töötajad, kes end firmaüritustel pildituks joovad.

4. Laste potitreeningupiltide ja videote postitamine ja sotsiaalmeedia laste fotodega üle ujutamine. Igal lapsel on õigus privaatsusele!!!

5. Kõikide ja kõige filmimine ja pildistamine. Vaatad sa tõesti kunagi oma mobiilist terve Guns N´ Rosesi kontserti täispikkuses üle?

6. Noorte naiste seksielu ja paljunemise kohta uurimine — kui paljudega sa maganud oled, millal lapse saad, miks lapsi ei ole, miks nii vähe lapsi on?

7. Sõprade ootama jätmine ja oma tulemata jätmisest mitte teavitamine põhjusega, et me oleme ju sõbrad ja sa pead mõistma!

8. Hilinemine.

9. Oma laste utsitamine, et nad rihma otsas kõndivale võõrale koerale pai tegema läheks. Ja ise võõra koera paitamine omaniku loata.

10. Haiguslehe võtmine suve kõige soojemaks nädalaks, kui eelnevalt on palutud kas puhkust või seda, et kolleeg asendab ja sellest on keeldutud.

11. Avatud kontoris laua taga söömine, eriti millegi väga haisva või väga krõmpsuva närimine.

12. Muru niitmine varahommikul ja reede õhtul, kui naabrid peavad samal ajal aiapidu.

13. Jalgrattaga tiheda liiklusega kõnniteel kihutamine.

14. Tänaval, laste seltskonnas, vabaõhukontserdil, festivali joogijärekorras, laeva välisdekil, kortermaja rõdul suitsetamine.

15. Rannaliivas jooksmine nii, et kõik teele jäävad rätikud ja rannalinad on liiva täis. Siia alla käib muidugi ka oma rannalina liivast puhtaks raputamine nii, et liiv lendab kaaspäevitajatele näkku.

16. Rannas vette pissimine ja oma lastele vette pissimise õpetamine.

17. Tee ääres pissimine nii, et kõik möödasõitjad näevad, millega sa tegeled. Miks sa ei või kaks sammu edasi põõsa taha astuda?

18. Ühistranspordis üksinda välimisele istmele istumine või sinna oma toidu-, selja- või trennikoti panemine.

19. Ühistranspordi ukse blokeerimine nii, et keegi ei mahu ei sisse ega välja.

20. Rannas, tänaval, ööklubis, kontoris, arstikabineti ukse taga vms kohas vastassooesindaja jõllitamine nii, et ila tilgub suunurgas, saateks “kelmikas” silmapilgutus või eriti kohatud kommentaarid.

21. Täis peaga autorooli istumine, ujuma minek, rannas jauramine ja oma õllepudelite kildudeks peksmine, tänaval lällamine, petmine. Purjusolek ei ole normaalne ega lahe, ei vabanda ühtegi su tegu ega muuda tehtut olematuks!

Jätkake seda nimekirja kommentaariumis!