Näiteks Londonist pärit 23-aastane moeblogija Bridie WIlkins avaldas hiljuti, et ta on valmis loobuma elus kõigest, ka toidust ja ühistranspordist, et saaks endale lubada stiilselt reisimist.

“Mind ei häiri, et pean söögiga tagasi hoidma ja kalakonserve sööma — kui sa armastad midagi nii palju nagu mina armastan reisimist, siis oled valmis järelandmisi tegema,” rääkis Wilkins ise. “Reisimine muutis minu jaoks kõike. Mulle lihtsalt nii väga meeldib maailma eri paiku külastada ja see on muutnud mu paremaks inimeseks.”

Wilkins jagas, et ta suudab enda paika pandud kava järgi kuus säästa pea 800 dollarit, mille ta kulutab reisides luksushotellide peale. Wilkins on tänaseks külastanud 21 erineva riigi hotelle, millele peagi lisandub veel ka Mehhiko.

“Olen nüüd palju enesekindlam,” tunnistas blogija. “Olen lennanud nii mitmeid kordi ja olen korra isegi üksi nädalasel reisil käinud, kuigi ma olen kõigest 23-aastane.”

Wilkinsi lemmikud sihtkohad olid Anantara Uluwatu hotell Balil, Velassaru saar Maldiividel ja Grand Hotel Angiolieri Itaalias, Sorrentos. Lisaks kiitis ta ka Roomas asuva Le Quattro Dame sviite ja Pariisis asuvat hotelli Radisson Blu Le Metropolitan.

“Olen leidnud elule uue mõtte — ootan põnevusega, mida ma veel näen,” ütles ta. “Kui ma ei reisi ega tööta, kulutan suurema osa ärkveloldud ajast sellele, et otsin, kuhu järgmisena minna. Maailm on ju imeilus.”

Allikas: INSIDER