1. Näe välja võimalikult rumal, nautides elu võimalikult palju.

2. Tagasi vaatamine on hea, sinna kinni jäämine mõttetu.

3. Sa ei saa rohkem aega, tee ära need asjad, mida oled alati edasi lükanud.

4. Enese eest hoolitsemine on rohkemat kui lihtsalt vannis käimine. See on ka see, mida sa kannad, mida sa teed, kuidas sa end tunned ja kellega aega veedad.

5. Pane paika prioriteedid ja see saab alguse eesmärkidest. Sa pead teadma, mis on su elus hetkel kõige olulisem asi ja keskendugi sellele. — Eva Longoria

6. Proovi mõelda oma elule vaadates väljast poolt sisse. Sul on nii palju, mille eest tänulik olla ja mida imetleda.

7. Midagi head ei tule, kui sa pole selleks valmistunud.

8. Ole viisakas, alati. Väikesed heateod muudavad nii mõndagi.

9. Alusta “täiskasvanute” asjadega võimalikult vara. Aja oma rahaasjad korda, tee rohkem trenni, toitu tervislikumalt…

10. Maga võimalikult palju, sest kui sul kord lapsed on, ei saa sa enam kunagi nii palju magada. — Victoria Beckham

11. Kui tekib võimalus, mida sa kardad, tee seda ikkagi.

12. Midagi ei juhtu “põhjusega”, vahel tegutseb Universum jumala suvaliselt. Karm, aga tõsi ning väga vabastav, kui sa sellest lõpuks aru saad.

13. Reisi nii palju kui võimalik. Planeerimine ei muutu kunagi lihtsamaks.

14. Sa kahetsed ainult neid asju, mida sa ei tee.

15. Hakka asju märkmikusse kirja panema. Sa saad seda kasutada nii paljudeks asjadeks: teha nimekirju, märkida üles retsepte, panna kirja oma unistusi ja naljakaid asju, mida su lapsed on rääkinud ja mida sa kunagi unustada ei tahaks.

16. Trenni tegemine paneb sind alati end paremini tundma, olgu tegemist esimese või sajanda päevaga.

17. Ükski Instagrami postitus ei peegelda sinu reaalset elu. Mõtle sellele, kui sa teiste pilte vaatad.

18. Su aju töötab paremini, kui sa telefoni käest paned.

19. Vanemad inimesed teavad paremaid retsepte, nippe ja asju elu kohta. Kasuta nende teadmisi ära kuni võimalik on.

20. Toeta teisi naisi.

21. Unusta kõik need lootused, mis sa endale teiste inimeste pärast pannud oled. See, mis nende puhul töötab, ei tööta sinu puhul.

22. Leia aega värskes õhus veetmiseks.

23. Näe vaeva, aga naudi ka elu. Ära unusta end tööle ja mõtle endale ka sel ajal, kui annad endast 100%.

24. Ülemõtlemine võib täiusliku kogemuse lihtsalt ära rikkuda, mistõttu proovi olla nii spontaanne kui võimalik.

25. Väga oluline on olla ümbritsetud inimeste poolt, keda sa päriselt armastad ja kes sind inspireerivad. Siis tunned end õnneliku ja rahuloleva ja kaunina. — Gwyneth Paltrow

26. Ära hoia asju mustadeks päevadeks, see küünal pole liiga ilus, et seda põletada, see kleit pole liiga pidulik. Ela oma elu ja naudi!

27. Vahemaa mõjutab su suhteid ka siis, kui sa arvad, et see seda ei tee. Parem on suhelda praegu kui jõuda sinna punkti, kust enam tagasiteed ei ole.

28. Õpi kuulama!

29. Mõtle tülidele, mis sinu ja su pere või sõprade vahel on. Aeg parandab kõik haavad ja alati on parem andestada esimesena.

30. Me kõik kahtleme oma võimetes, oma jõus ja selles, mis jõud üldse on. Minu soovitus noorematele naistele on, et sa pead alustama sellest, et peletad need deemonid oma peast. — Michelle Obama

31. Natukene konkurentsi kulub ära, aga liiga palju on kahjulik. Ära võrdle end teistega negatiivsel viisil ja hinda oma erinevusi.

32. Kui on midagi, mille tegemist sa üldse ei oota, muuda see millekski, mida sa hoopis põnevusega ootad.

33. Pisut hirmu on tervislik. Mugavustsoonist väljumine üllatab sind alati.

34. Sa oled see, mida sa teed, mitte see, mida sa ütled, et sa teed. Ära lükka oma eesmärkide täitmist edasi ja tööta nende nimel juba kohe.

35. Mõtle täna inimestele, kes utsitavad sind oma mugavustsoonist väljuma, leia midagi, mille puhul tunned, et sa ei saa seda teha ja loo võimalused seda teha. — Halle Berry

36. Kui tunned, et sa pole midagi saavutanud, võta sekund ja vaata tagasi viimasele kuule. Mis sul on nüüd, mida sul siis veel ei olnud?

37. Mida vanemaks sa saad, seda õnnelikumaks sa saad. Sa oled rohkem rahul sellega, kus sa oled, mistõttu proovi seda tuua oma ellu võimalikult varakult ja ole nii positiivne kui võimalik.

38. Planeeri ja korralda nii palju pidusid kui sa saad. Neist saavad alati suurepärased mälestused ja fotod, mida rõõmuga vaadata.

39. Ole haavatav. Tuleta inimestele meelde, miks nad sulle olulised on, jaga oma hirme, ebakindlusi ja nõrkusi. Alati on olemas keegi, kes kogeb parasjagu midagi samasugust.

40. Soovin inimestele meelde tuletada, et alati ei ole kõige glamuursem uks sinu uks. Mul polnud kohe kindlasti aimugi, et Itaalias asuvas tehases mehe heaks töötamine saab olema minu uks. Ometigi ma võlgnen sellele mehele kõik.“ — Diane Von Furstenberg

Ja lõppude lõpuks, vanus on ju kõigest number!