Sellest sügisest, kord kuus kolmapäeviti, hakkab Hopneri Majas toimuma loengusari „Ainult naistele!“.

Toimuvatel loenguõhtutel räägitakse efektiivsest puhkamisest, avardatakse silmaringi teemal koristamine kui kunst, õpitakse oma küünte eest lihtsate ja kiirete võtetega hoolt kandma ning valmistama ja nautima tervislikku teed.

Loengusarja „Ainult naistele“ idee ja vajadus on välja kasvanud erinevatest vestlustest naiskolleegide, treeningukaaslaste ning sõbrannade vahel.

Naiste igapäevaelu on tihedalt täidetud väga erinevate ülesannetega. Selle kõige kõrvalt jääda elurõõmsaks ning hoolitseda nii kodu, pere kui ka iseenda eest vajab vahel päris suurt pingutust. Algavate loengute teemavalik püüabki oma heade lektorite abil anda teadmisi ja oskusi end kiires igapäevaelus hästi tunda.

Täna kell 19 toimub sarja esimene loeng. Esineb Reet Post ja loengu teema on „Puhkus — alati võimalik!“

Kutsume Teid oma puhkust jätkama argipäevas, et vältida talvepimeduse väsimust. Räägime sellest, kuidas luua ja säilitada teotahe ja külluslik tervis. Läbi lihtsate ja võimsate lõdvestusharjutuste paneme energia voolama. Lõdvestudes paraneb meele ja keha tasakaal.

Reet Post on 25aastase meditatsioonipraktikaga meele terapeut. Juhendab mõtisklus-meditatsiooni rühma. Omab meditsiinilist kõrgharidust.

Ürituse info leiad ka Facebookist — SIIT!