Juba sel neljapäeval kell 19.00 leiab aset eksklusiivne live webinar Lingam ja Yoni massaaži koolitaja Epp Kärsiniga, kus käsitletakse teemat “Kuidas avastada endas tõeline naine?”.

“Kuidas äratada endas naiselikkus? See on tegelikult meis kõigis olemas, aga kiire elutempo kipub seda varjutama,” teab Epp. “Lisaks muidugi meie endi mõtted. Kui kõik teadvustaksid, kui suur mõju on meie mõtetel, hoiaksid nad end vaid positiivsel lainesagedusel.”

Enamikes kodudes kuulub intiimsuse ja läheduse teema kuhugi, mis on pimedas ja teki all ning sellest avalikult ei räägita. Idamaades teatakse hästi, et eluenergiast moodustab suure osa just seksuaalenergia. Sellest sõltub kui erksad, rõõmsad, teravad või tigedad. Ka läänemaailm on tasahilju taasavastamas Idamaade tuhandeaastaseid tarkusi, praktikaid ja naudinguid, mis sealses kultuuris on nooruslikkuse garantii.

Pole kahtlustki, et kogu seda teemat valdab Eestis kõige paremini just Epp Kärsin, kes on tingimusteta armastuse maaletooja. Tema koolitustel on osalenud tuhandeid inimesi vanuses 14-75 eluaastat.

Epp Kärsin

Webinaril tulevad jutuks erinevad teemad:

  • kuidas avastada endas tõeline naine ja armastuse pakett;
  • naise tervendavast väest ja tasakaalus kodust;
  • naise rinna tähtsusest ja millised on sinu olulisemad naudingupunktid;
  • kuidas meie mõtted mõjutavad meid ennast;
  • kuidas lapsega seksuaalsusest rääkida;
  • meie elu kolm esimest aastat — kui oluline on see, mida laps näeb ja kuidas temaga käitutakse.

Webinarile saab registreerida siin.