Raili Friedemann on ülikoolis õppinud ürituste korraldamist ning tegelenud erialase tööga mitmeid aastaid. Omades erinevate spordiürituste, suvepäevade, sünnipäevade korraldamise kogemust, on Raili varasemalt pidanud veel poodi Hingepesa, mis tegeles kodumaise looduskosmeetika, küünalde, teede ja ehete müügiga.

Sünnitusmajade Toetusfondi uus juht on seadnud hulgaliselt eesmärke, et olla senisest rohkem nähtaval ja inimestele lähemal. "Toetusfondil saab olema suur vabatahtlike vägi, kes käivad lastefestivalidel, kontsertidel ja muudel sündmustel fondi promomas. Muidugi tahame tegeleda ka uute kampaaniate ja projektidega, kust saaks juurde rohkem püsiannetajaid," sõnas Friedemann. "Võimaluste piires püüame aidata ka meie toetatavaid väiksemaid haiglaid ning küsida abi kohalikelt ettevõtjatelt. Lisaks laseme meisterdada erinevaid toetusfondi logoga meeneid, millega taaskord tõsta toetussummasid," ütles Friedemann.

Friedemanni sõnul ongi üks põhilistest eesmärkidest otsida juurde uusi püsiannetajaid nii eraisikute kui ka ettevõttete näol. ,,Tahame leida koostööpartnereid, kes annetaks iga oma toote müügilt natuke ka sünnitusmajadele. Samuti kutsume ettevõtteid üles partneritele jõulukinkide tegemise asemel annetama hoopis toetusfondile. Püüame teha kõik selleks, et fond koguks tuntust juurde.”