Katie kirjutas pika jutu sellest, kuidas ta on tänulik oma imenunnu Westoni üle, kes oli oma arengus teistest pisut aeglasem, aga sellegipoolest väga armas ja unikaalse iseloomuga lapsuke.

Seejärel aga keeras asi üpris veidraks:

“Ma olen teiega nüüd täiesti aus: Instagramile mu väike musirull ei meeldinud ning see tegi mulle tõsiselt haiget. Tema pildid ei saanud kunagi nii palju meeldimisi ega kommentaare. Võib-olla oli asi selles, et pildid ei sobinud Instagrami algoritmiga. Oma osa mängis ilmselt ka see, et ta sai väga vähe aega olla pere kõige väiksem laps, sest kohe sündisid meie pere kolm järgmist põngerjat. Ma kirjutan seda seetõttu, et ma ei taha uskuda, et asi on temas, vaid minus. Minu ebakindlus põhjustas statilise nihke, sest otse loomulikult peaks mu musirull saama rohkem meeldimisi — ta vahvad kissis silmakesed on ju lausa jumalikud! Nii et tüübid, kas me saame selle vea nüüd parandada?

Ma olen tõesti veendunud, et mu musirull on ära teeninud kogu maailma armastuse ja kõikide poolt laigid, olgu need siis omadelt või võõrastelt.”

Katie kirjutas veel täpsustuseks, et ta on mures, et vähene laikide arv võib tulevikus õõnestada lapse enesekindlust ja eneseusku, mistõttu tuleb kiiresti tema populaarsust suurendada.

Internet muidugi ei suutnud emale kaasa tunda, vaid hakkasid tema vaimses tervises tõsiselt kahtlema. Meie ka. Mida sina arvad?