Kas sa oled usaldusväärne

Selle hindamiseks kulub ainult kümnendik sekundist, kinnitavad uurijad.

Milline su staatus on

Kui sul on seljas Lacoste võiTommy Hilfiger, peetakse sind tähtsamaks kui neid, kellel on tavaliseld uhkete firmasiltidega rõivad üll. Aga muud su rõivasildid ei määra, näiteks atraktiivsust, lahkust ja usaldusväärsust nende järgi ei hinnata. Ainult staatust.

Kas oled homo või hetero

Kahekümnendik sekundit kulub inimestel otsustamaks su seksuaalse orientatsiooni üle.

Kui tark sa oled

See, kas ja kuidas sa vestluspartnerile silma vaatad, otsustab selle, kui targana sa välja paistad. Nii et vaata julgelt ja otse silma ning ära pööra pilku ära! Prillid ja hea väljendusoskus annavad samuti plusspunkte.

Kas oled litsakas

Naiste tätoveeringuid vähendavad tema atraktiivsust ning kehakaunistustega naisi peetakse suuremateks joodikuteks ja litsakamateks kui neid, kelle kehadele pole midagi joonistatud.

Kui võimukas sa oled

Siin on kindel eelis kiilastel meestel — neid peetakse parimateks juhtideks ja võimukateks liidriteks.

Loe siit:

Kas sa oled edukas

Meeste puhul on üks lihtne reegel: ära osta ülikonda suvalisest poest, vaid lase see endale õmmelda. Või vähemalt parajaks kohendada.

Kas sind ootab ees ametikõrgendus

See, kas sul on vestluspartneri meelest lootust palgatõusule ja ametikõrgendusele, sõltub sellest, mis sul seljas on. Mida korralikum ülikond ja mida paremini see sul seljas istub, seda suure on tõenäosus, et varsti saad kas lisaraha või uue tiitli.

Kas oled ettevõtlik

Seda ei hinnata mitte ainult välimuse, vaid ka selle põhjal, kuidas sa kõnnid. Kiireid ja tihedaid samme peetakse neurootilisteks, vaba ja lõõgastunud kõnnak aga annab märku sellest, et sinus peitub seiklejahing ning uuendused sind ei hirmuta.