Roxy tegi endale Instagrami konto, et näha, kui suurt huvi tema jalad inimestes tekitavad ja kuuga kogunes sinna lausa kümme tuhat jälgijat. Seejärel otsustas ta läbi sotsiaalmeedia oma sokke ja jalanõusid müüma hakata, küsides paari sokkide eest 20 briti naela (22.78 eurot) ja jalanõude eest 200 briti naela (227,79 eurot).

Neli aastat hiljem teenib Roxy kõige paremal kuul üle 9 tuhande euro.

“Kui mu kolleeg ütles mulle, et mul on kaunid jalad, olin kindel, et peaksin tegema endale sotsiaalmeediasse konto ja neid maailmale näitama,” meenutab ta. “Aga alles siis, kui mulle kogunes tuhandeid jälgijaid ja sõnumeid selle kohta, kas ma võiksin enda kasutatud asju müüa, sain aru, et mul on võimalik sellest tõesti kasu lõigata. Ma ei näidanud alguses oma nägu ega midagi, mistõttu teadsin, et inimesed ongi huvitatud just minu jalgadest ehk see ei muutunud liiga isiklikuks.”

Kui Roxy aga oma asju müüma hakkas, levisid jutud tema jalgade kohta veelgi rohkem ja ta sai aru, kui palju ta tegelikult oma vanade sokkide ja kingade müümisest teenida võiks. “Nüüd ei näegi ma, et kunagi sellega lõpetaksin — vahet pole, kui vanaks ma jään, mu jalad aitavad mul alati raha teenida.”