Ferragni on üks kõige populaarsemaid ja rikkamaid moemõjutajaid kogu maailmas. Tal on moeblogi nimega The Blonde Salad ja 14.5 miljonit Instagrami jälgijat, isiklik kinga ja aksessuaaride kollektsioon ning möödunud aastal oli 31aastane Chiara Forbes'i hinnangul maailmas number 1 moemõjutaja.

Ferragni on lausa nii edukas, et temast on isegi tehtud Harvardi Äriülikooli case study, mille järgi teenib ta aastas rohkem kui üheksa miljonit dollarit.

Tema värske abikaasa, 28aastane muusik Federico Leonardo Lucia ehk artistinimega Fedez on nii mõnegi hiti taga ning tema keha katavad mitmed tätoveeringud ja needid.

Fedez palus Chiara kätt möödunud aasta maikuus ühel oma kontsertil.

Paaril on imearmas seitsmekuune poeg nimega Leone.

Pulmadest

Paar otsustas abielluda Sitsiilias, Notos asuvas 18. sajandil ehitatud palees, Palazzo Nicolaci di Villadorata, kus on kokku 90 tuba ja mille rõdudelt avaneb kaunis vaade linnale.

Pruut kandis pulmas nelja pulmakleiti, mis olid spetsiaalselt tema jaoks valmistatud ja viimane kehtib ka pruutneitside kleitide kohta:

1. Pulmadele eelneval õhtusöögil kandis pruut Parda loomingut.

2. Tema laulatuse kleit oli Christian Diori Haute Couture looming, mille jaoks moemaja peadisainer lendas spetsiaalselt Itaaliasse kohale, et olla kindel, et päev möödub probleemideta.

Lisaks olid pruudil jalas tema enda nimega kaunistatud Diori kingad.

3. Peale laulatust tõmbas pruut selga veel ühe Christian Dior Haute Couture loomingu, millele olid kantud ka peigmehe kihluse ajal pruudile pühendatud laulu sõnad.

4. Ja ka neljandaks, n-ö õhtu mugavamaks kleidiks oli Diori looming.

Eralennukid

Pruutpaari sõbrad ja perekond lennutati Notole eralennukitega ja kuna sageli kasutati hashtag'i #SuppliedByAlitalia, võime eeldada, et see oli n-ö "kingitus" lennufirma poolt.

Lisaks osalesid pulmas ka paarist tehtud maskotid, kes jäid nii mõnegi külalisega ühele pildile. Loomulikult on neil ka oma Instagrami konto @cfmascotte.

Järelpidu...

...oli Coachella muusikafestivali teemaline ning seal oli rohkem tulukesi, kui sa oma terve elu jooksul oled kokku näinud. Kolmepäevane pidu kestab veel tänaseni Dimora delle Balze butiikhotellis.

Kogu pulma filmiti ja see saab osaks Ferragni elust väldatavast dokumentaalifilmist.

Ja kui sul ei saanud veel küllalt, võid minna pulmapilte vaatama Instagrami otsides seda hashtag'i #TheFerragnez alt.

Allikas: news.com.au