“Late Night with Seth Myers” ja “Late Show with Stephen Colbert”

“Ma vaatan nende meeste klippe YouTube’ist iga päev!” ütles koomik. “Seth Myersi puhul on eriti meeldiv tema nalja kunstiline vorm, lihtsalt situatsioon ja püänt ning ta teeb seda suurepäraselt oma õhtustes showdes,” ütles Louis. Seth Myers on ka stand-up koomik ja veebist leiab ühtlasi mitmeid teisi tema esinemisi.

“Brooklyn Nine-Nine”

“Kuigi alguses võib saade tunduda ülimalt tobe, siis tegelikult on see väga naljakas ja nad on suutnud igasse karakterisse luua sügavust ja tugevat eripärava,” tutvustas Louis seriaali.

Brooklyn Nine-Nine on politsei olukorrakomöödia, mille tegevus leiab aset NYPD Brooklyni 99. piirkonnas, kus andekas kuid lapsik NYPD detektiiv saab endale uue komandööri, kes on väga tõsine ja karm.

“Rick and Morty”

“Kuidas on võimalik, et sa seda saadet juba ei vaata? Kolme hooaja jooksul on see animeeritud seriaal kasvanud suuremaks kui Simpsonid. See on ulmekirjandusliku sisuga multikas, mis muutub imelikumaks, sügavamaks ja paremaks iga episoodiga,” oli Louis sellest rääkides õhinas. “Täiesti sürreaalne kogemus!”

Selle täiskasvanutele mõeldud animeeritud komöödia peategelased on pöörane teadlane Rick ja tema pirtsakas lapselaps Morty. Nad elavad oma igapäevast elu ja käivad koos mitmedimensioonilistel seiklustel. See stereotüüpidega vürtsitatud seriaal viib su ühe segase perekonna keskele ja siin pole mitte midagi muud teha, kui lihtsalt naerda.

“The Orville”

Seth MacFarlane on selle ulmekirjandusliku paroodiasarja nii kirjutanud kui mängib seal peaosas. “Sarjal on välja tulnud alles paar episoodi ja võtab tõenäoliselt natukene aega, et leida tasakaal inimvaheliste suhete osas ning kuidas kõik siduda MacFarlane’i armastusega jutustada nalju, “ ütles Louis, kuid soovitab kindlasti jälgida.

Seriaal on ajas 400 aastat tulevikus ning kosmoseuurimislaev Orvell on seal kuskil ning puutub kokku erinevate väljakutsetega. See on draamakomöödia ühe kosmoseuurimisrühma uskumatutest seiklustest.

Dana Gouldi “Mr Funny Man” ja “Stan Against Evil”

“Ja lisatunnustus Dana Gouldile!” ütles Louis. “Kuna ma vaatan enamikke seriaale ja saateid oma Samsungi Tab S3 tahvlist, siis mul on Dana Gould sätitud põhimõtteliselt kiirotsingusse — see on parimatest parim!” Dana Gould on stand-up koomik ning endine Simpsonite kirjutaja ja produtsent. Ta just andis välja oma uusima stand-up show “Mr Funny Man” ja tema uusim seriaal “Stan Against Evil” esitleb kohe oma teist hooaega.

“The Stan Against Evil” on fantastiline paroodia õudusfilmidest, mis sarnaselt parimatele filmidele oma žanris, ei võta asja kunagi liiga tõsiselt,” tutvustas koomik saadet ja miks ta seda armastab.

Muidugi, kui sa oled juba näinud kõiki Netfixi või Foxi seriaale, vaadanud ära parimad show'd YouTube’ist ning soovid näha ka oma silmaga stand-up’i, siis võid minna ja kaasa elada Louisele ja teistele andekatele Eesti koomikutele nende suurimal komöödia tuuril “See on Stand Up”, mis toimub hetkel üle Eesti.