Madalin Giorgetta on aastaid jaganud Instagramis fotosid enda ideaalsemast küljest — vormis kõhulihastest ja siredatest säärtest. Nüüd otsustas ta aga seda muuta ja näitas hoopis reaalset pilti sellest, milline on tema tagumik ilma sätitud poosi ja filtrita, vahendab INSIDER.

Tegemist on fotoga, mida justkui keegi ei tohiks näha ja millesarnased tavaliselt koheselt kustutame, aga Giorgetta unustas selle pildi ära kustutada ja see ootas oma hetke mitmeid kuid tema arvutis. Lõpuks leidis ta selle foto üles, kui pidi ajakirja loo kõrvale endast fotosid saatma.

“Saatsin alguses viis töödeldud fotot, millel nägin palju armsam välja ja kui seda pilti nägin, mõtlesin kohe, et seda ma nüüd küll ei saada,” rääkis naine. “Siis otsustasin aga ümber ja sain aru, et inimesed peavad nägema ka minu realistlikumat külge.”

Kuigi fit-stagrammer väidab, et ta ei töötle väga oma pilte, tunnistab ta, et lisab neile filtreid ja postitab fotosid, mis tulevad paremad välja. Hiljutise postitusega soovis ta aga oma jälgijatele näidata enda seda külge, millega muidu pole keegi harjunud.

“Me ei näe neid pilte piisavalt sageli, aga meil pole tegelikult vaja järjekordset pilti vormis kõhulihastest ja ideaalsest tagumikust,” ütles Giorgetta.

Fännid olid muidugi väga õnnelikud ja kiitsid teda taevani. See on inspireerinud Giorgettat ka edaspidi selliseid pilte endast postitama. Ehk peaksid ka teised Instagrami mõjutajad sellest eeskuju võtma?