Seejärel postitas ta oma uue "poiss-sõbraga" Twitterisse mõned pildid koos kogetud erilistest hetkedest ja muidugi levisid need veebis kulutulena.

Sellega see eepiline armulugu aga ei lõppenud, sest möödunud nädalal avaldas Schneider, et ta on oma veinikarbimehega kihlatud. Kuidas see juhtus? Franz, Schneideri veinikarpidest armsam, laskus looduskaunis paigas ühele põlvele ja palus mehe kätt, kõik sõbrad ja lähedased ümberringi pisaraid valamas.

"Ma ei teadnudki, et Franz kutsus kohale kõik mu sõbrad, et mind üllatada!" väitis kunstnik. "Just nemad ümbritsesid meid, kui ta ühele põlvele laskus ja mu kätt palus ning loomulikult ütlesin ma "jah". Sõrmus on ka imeilus!"

Aga ärge võtke elu liiga tõsiselt, muidugi on tegu lihtsalt naljaga ja kuna tundub, et inimestele see meeldib, on kunstnik otsustanud sellega pisut kauem jätkata.

Samal ajal naudib ta ka oma kihlusjärgset rõõmsat perioodi. "Me teeme õhtuti koos süüa, tellime koju pitsat ja veedame õhtud dressipükstes Netflixi vaadates," rääkis ta. "Meie armastus on täpselt nagu iga teine armastus."

Nojah, palju õnne noorpaarile!