Bristolis elav hingeline nõustaja väidab, et tal on olnud 20 erinevat kummitusest armukest, kes on võimelised ta orgasmini viima.

ITV-le antud intervjuus kirjeldas naine, et tundis kodus, kuhu ta kümme aastat tagasi oma kihlatuga kolis, oli veel keegi ja kui ta kihlatu parasjagu kodus polnud, otsustas ta sellesse teemasse rohkem süveneda. Ta pani selga seksika negližee, et kummitust võrgutada.

Naise sõnul polnud kogemus kummitusega üldse hirmutav, vaid pigem tundis ta end hoituna. Kuigi ta kummitusele oma käsi ümber ei saanud panna, tundis ta siiski selle raskust enda keha vastas. "Ma arvan, et ka energial oli oma roll," kirjeldab ta. "Tunned temaga ühist sidet."

Muidugi jäi ta ühel hetkel ka oma kallimale "petmisega" vahele. "Ta tuli päev varem töölt koju ja nägi läbi akna mehe keha," kirjeldab naine veidrat hetke, sest kummitused peaksid ju olema nähtamatud. Selle konkreetse kummitusega aga suhe lõppes, sest seks muutus aja jooksul igavaks. "Seda juhtus lihtsalt aina vähem ja ta ilmutas end harvemini." Pärast seda külastasid Amethysti veel mitmed teised kummitused, kellega ta seksis.

Mis aga veel uskumatum, Amethyst väidab, et ta on lugenud uuringuid, mis väidavad, et kummitustest on võimalik ka rasestuda. "Oleks päris unikaalne näha kummitusest beebit. See oleks nagu Casper," naljatas saatejuht Phillip.

Nali naljaks, aga Amethyst ei huvitu enam meestest üldse ja pärast aastaid erinevate kummitustega väljas käimist, soovib ta nüüd leida selle "õige", kellega koos ka pere luua.