Kuid ameeriklannast burleskitar arvab teisiti. Peale selle, et ta on juba aastaid andnud väga väljakutsuvaid etteasteid, kutsub ta end ka paksuks. Miks? Just seepärast, et muuta see väljend neutraalseks. Sest mis rõõmu on kellegi mõnitamisest, kui see juba ise end niimoodi nimetab?

Seejuures ei pööra naine negatiivsetele kommentaaridele erilist tähelepanu: “Paljud küsivad, kes üldse tahaks näha laval alasti paksu naist. Ja ma olen seda isegi endalt korduvalt küsinud. Ning iga kord, kui ma lahkun õnnelikuna lavalt, ohkan: “Kahju, et ma ei saa seda enam kunagi teha.” Aga mind kutsutakse järjest enam ja enam kõikjale esinema. Mu kalender kubiseb etteastetest.”

Ja nõnda on see kestnud juba kuus aastat. “Ju siis keegi ikka tahab seda näha … ” sõnab Fancy Feast, kes kinnitab, et tänu burleskile on ta õppinud hindama ja armastama enda keha.

Muide, 67 protsenti ameeriklannadest kannavad riideid, mille suurus algab 14st (ehk Euroopa mõõtkava järgi 46st). "See, et ma olen nähtaval, alasti ja seksikas, on olemuselt poliitiliine. Vahet pole, mida ma seejuures teen."