1. Ideaalseid teksaseid on pea võimatu leida. Ja kui lõpuks lähedki ühe paariga koju, ei istu need ikkagi nii, nagu peaks.

2.Ostsid uued ägedad kingad? Meil on hea meel! Nüüd saad nendega lausa terve päeva käia, et siis asuda koju jõudes kandu plaasterdama.

3. Üritad olla nutikas ja pesed õhtul juukseid? Tulemus: hommikul kulub nende lahti kammimiseks tunde (olgu, ilmselge liialdus, kuid niimoodi vähemalt näib).

4. Käisid ostukeskuse allahindlusel ja hankisid sealt endale huuleläike, kuna see oli hirmus odav ja, noh, võiks teinekord ju proovida. Võõpad hommikul sellega moka üle ja … Õues on kohutavalt tuuline ning näib, et kõik juuksed on su huulte külge kleepunud.

5. Sul on hommikul meeletult kiire ja kahmad riiulilt põsepuna. See aga lendab tuhandeks killuks.

6. Satud poodi ja näed seal imelist valget kõrge kaelusega särki. Sa küll üritad seda niimoodi selga tõmmata, et ei jätaks ühtegi plekki, kuid seda riidepuule tagasi pannes märkad, et jumestuskreem on jätnud “ilusad” pikad jutid.

7. Kogu su meik on jäädvustunud telefoniekraanile, seega pead seda enne helistamist millegagi üle tõmbama.

8. Ostad sama brändi šampooni ja palsami. Šampoon saab kolm kuud varem otsa.

9. Sul on olnud täna ütlemata kehv päev. Mis parandaks tuju? Loomulikult uus (sel kuul juba neljas) huulepulk ja suur-suur šokolaad.

Allikas: Bright Side