Loo avaldas Twitteris naise sõbranna kasutajanimega @itsssraych, kes säutsus: “Kui mu sõbranna küsis mult, kas ta on mulle juba oma kõige kohutavamast esimesest kohtingust rääkinud, ei olenud mul õrna aimugi, et…”

Ta jagas oma jälgijatega kuvatõmmiseid sõnumitest, mis ta oma sõbrannalt, kes oli telefonis irooniliselt Bridget Jones’i nimega, sai. Bridgeti kohtingukaaslane oli palunud tal kanda kohtingul musta kleiti ja väitis, et nende tegevus saab olema “üllatus”. Kõik tundus autosõidu ajal normaalne, aga see muutus, kui nad krematooriumi ette jõudsid.

Üllatunud “Bridget” uuris mehelt, kas autol sai bensiin otsa, mille peale too vastas: “Mul oli lihtsalt väga vaja, et keegi minuga siia kaasa tuleks. Mõtlesin, et kui ma sulle seda ütleks, siis sa ei tuleks.”

Tuli välja, et nad olid jõudnud mehe vanaema matustele. “Parkisime ära ja mõistsin sel hetkel, et mul pole võimalik siit kuidagi normaalselt põgeneda,” kirjutas naine. “Seega mõtlen, et suva, mis ikka juhtuda saab.”

Bridget väitis, et inimesed nutsid ja ta oleks end kohutavalt tundnud, kui ta oleks nüüd lahkunud. “Kujuta nüüd ette, et ma kutsuksin siia Uberi;” lisas ta ja jäigi kogu sündmuse ajaks sinna ning palus mehel end hiljem koju viia. “Ta hoidis terve aja mu käest kinni ja nuttis. Ma pidin lohutama seda võhivõrrast, kui ta oma perele tere ütles. Ta tüdruksõber oli ta mõned nädalad tagasi maha jätnud ja kõik tahtsid teda väga näha, mistõttu ta otsiski kedagi, kes selle naise asemel tuleks.”

Lugeja, mida sina teinud oleks — jäänud matustele või lahkunud?