Usutakse samuti, et nii nagu meil on kaitseinglid, on meil ka loomad, kes tulevad mingil hetkel meie ellu, et edasi anda mõni sõnum või selleks, et midagi õpetada.

Mõnikord tuleb mõni loom su ellu lühikeseks ajaks, nagu oleks tal vaja anda märku millestki, millele sa pead tähelepanu pöörama.

PISTRIK

Pistrikul on terav pilk ja tugevad tiivad. Kui sa kohtad tihti pistrikku või näed pilti pistrikust, võib see olla märgiks, et sa pead pöörama oma tähelepanu millelegi tähtsale enne, kui lähed oma eluga edasi.
Samuti võib see tähendada, et üks oluline õppetund saabub varsti sinu ellu.

KOTKAS

Kotkas on märk spirituaalsest kaitsest ja üleminekust suuremale vaimsele teadvusele.

Kui sa näed kotka pilti või kotkast mitmel korral oma elus, võib see olla märgiks, et sa oled end ületamas.

RONK

Ronka peetakse üldiselt halvaks märgiks, ronga nägemine võib aga tähendada, et sa oled valmis mõnest asjast lahti laskma. Ronga nägemine ennustab harva kehalist surma, aga see võiib tähendada peatset vaimset ümbersündi.

ÖÖKULL

Öökulli nägemine võib tähendada, et sa pead tähelepanu pöörama oma intuitsioonile ja tarkusele, sest see aitab sul õiget teed leida. Öökulli nägemine võib samuti tähendada, et sa pead oma tõest kinni pidama ja olema sina ise.

SININE PASKNÄÄR

Usutakse, et sinine pasknäär toob sõnumit mõnelt surnud naissoost isikult. Kui sa näed mitmel korral sinist pasknääri, on võimalik, et see on märk, et sa pead tingimata lõpule viima oma käsil olevad projektid.
Samuti võib see tähendada, et su pere vajab sind ja et pere ühtsus on väga oluline.

SISALIK

Kui sa näed mitmel korral sisalikku või sisaliku pilti, võib see tähendada, et sa pead rohkem tähelepanu pöörama oma unistustele ja eesmärkide täide viimisele. Võib-olla oled sa liiga negatiivseks muutunud ja unustanud oma kunagised unistused? Sisaliku nägemine tuletab sulle meelde, et sul on olemas kõik, mis vaja, et oma unistusi täide viia.

MADU

Ussi või mao nägemine on meenutus sellest, et sul on palju jõudu. Kui sa näed mitmel korral madu või selle pilti, siis võib see olla märgiks, et sa pead tähelepanu pöörama sellele, mis sind tõesti huvitab ja panema sellesse rohkem energiat.

Mao nägemine võib ka tähendada, et sa oled jõudmas tervenemise ja uuenemise teel.

ÄMBLIK

Ämblikud kannavad endas võimsat vaimset kontakti. Kui sa näed tihti ämblikke võib see tähendada, et sa pead pöörama tähelepanu sellele, mis sind hetkel inspireerib ja neid ellu viima.

See võib samuti olla märgiks vaimses maailmas kontakti leidmisega ja võib tähendada, et mõni vaimne olend katsub sulle sõnumit edastada.

KIIL

Kiil on meeldetuletus, et sa ei ole üksi, et sa oled kaitstud oma kaitseinglite poolt.

Kui sa näed tihti kiili, võib see tähendada, et sa oled õigel teel.

LEPATRIINU

Lepatriinut peetakse hea õnne toojateks, kes on märgiks, et asjad hakkavad sinu ootuste kohaselt minema. Lepatriinude nägemine võib viidata samuti, et sa pead olema tänulik kõige selle eest, mis sul on. Lepatriinud võivad samuti viidata, et käes on paras hetk, et oma eesmärke ja unistusi täide viia.

LIBLIKAS

Liblikad tuletavad meelde muutumise jõudu. Kui sa näed tihti liblikaid, on võimalik, et sa pead muutma oma mõtteid ja tundeid, mis sind tagasi hoiavad. Liblika nägemine võib olla ka märgiks muutustest elus.

HUNT

Kui sa näed mitmel korral hunti või hundi pilti, võib see olla märgiks, et on aeg pöörata rohkem tähelepanu neile inimestele, kes sind ümbritsevad.

Kui sa näed hunti, on see ka märgiks, et sa pead teiste abi vastu võtma.

REBANE

Rebane tuletab meelde, et on ka teisi viise, kuidas elu ja asju näha. Kui sa näed mitmel korral rebast või rebase pilte, võib see olla märgiks, et sa pead elus rohkem rõõmu otsima, mitte võtma elu liiga tõsiselt ja naerma ka pisiasjade üle.