Mina olen geimees, kes on kasvanud üles heteromaailmas. Ja üks osa sellest maailmast, mis mind alati hämmastanud on, on "tagasihoidlikkuse" kultuur, mille alustalaks on see, et naine peab riietuma nii, et tema välimus ei tekitaks meestes seksuaalseid tundeid. Mis on muidugi täiesti jabur.
Minu jaoks on täiesti hämmastav, et mees võiks vaadata naist ja öelda: "Ma arvan, et sa peaksid midagi muud selga panema, sest sinu naha nägemine tekitab minus erutust. See erutus on tugev ja ma ei ole õppinud sellega pädevalt toime tulema. Nii et palun, vaheta oma riided ära."

Täiesti jabur. Eriti kui mehed seejärel selgitama hakkavad, et naise väärtus on seotud sellega, milliseid riideid ta kannab. Nagu naha kinni katmine teeniks naisele lisaväärtust, sest selline stiil ei tekita mehes seksuaalset erutust. Ja kui naine seda ei tee? Siis on mehel õigus teda alandada ja mõnitada, öelda, et ta on halb ja litsakas. Seda kõike ainult selle pärast, et TEMAL tekib naise ihu nähes seksuaalne erutus!

Uudiseks teile kõigile: naise väärtus on püsiv ega sõltu sellest, mis riideid ta kannab või ei kanna. Väärtus ei ole sooti erinev. Aga oma seksuaalsete tundmuste eest vastutab mees ainuisikuliselt.
Tahate teada, kuidas ma seda tean? Aga sellepärast, et terve oma elu jooksul ei ole ma iial öelnud ühelegi mehele, kuidas ta peaks end riietama, kuigi mehe keha mind erutab. Ma pole kunagi öelnud ühelegi kutile, kes palaval suvepäeval ilma särgita ringi jookseb, et ta peaks end kinni katma, sest nii on sünnis.Ma ei ole kunagi nõudnud, et mehed lõpetaks korvpallipükste kandmist, sest minu jaoks on need erutavad ja paljastavad. Tegelikult olen ma terve oma elu leidnud end situatsioonidest, kus mehed võtavad minu nähes end täiesti alasti (näiteks riietusruumis). Iialgi ei ole mul sellises situatsioonis seksuaalset erutust tekkinud ja mitte kunagi ei ole ma teist meest oma erutuses süüdistama hakanud. Minu sugutung on minu probleem, mitte tema.
Ma ei ole sellepärast kunagi ühtegi meest rünnanud ega vägistanud, väites, et "ta ise tahtis seda."
Inimese väärtus on püsiv, igavene ja puutumatu, see tuleb temaga kaasa juba sündides ja ei sõltu sellest, mis tal seljas on.

Mehe erutus on tema probleem, mitte selle keha mure, kes selle erutuse esile kutsus.
Heteromehed süüdistavad naisi oma erutuses ja alavääristavad neid sel moel. Taoline käitumine aga röövib mehelt tema jõu, sest ta ei võta vastutust oma keha eest. Neisse koguneb viha selle vastu, mida nad ihkavad. See on ohtlik ja see ongi see, mis viib lõpuks vägistamisteni.
Mu neli tütart on väärt palju rohkemat. Nad väärivad turvatunnet ja seda, et nad saaksid kuumal suvepäeval kanda just selliseid riideid, milles neil on mugav. Neile on vaja teadmist, et nad on väärtuslikud hoolimata sellest, mis neil seljas on (meestel on see õigus sündimisest saati!).