Tõde ilmub Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord uurisime, kas üksikvanem kaaslasena tuleb kõne alla. Vastused jagunesid kahte leeri. Loe ja saa teada, kuidas mehed suhtuvad üksikemadesse!

Anton, 44:

Olen üles kasvatanud kuus last, kellest vaid pooled on minu omad. Mul ei ole kunagi probleemi olnud sellega, et keegi on oma elu alustanud enne seda, kui ma temaga kokku saanud olen. Kui lapsed oleks takistus, poleks ma elus kohanud neid suurepäraseid inimesi. Nii laste kui naiste näol. Ka eelmistes suhetes on olnud lapsed naistel olemas ja paljudega suhtleme me täna ikka veel.

Maikel, 20:

Ega ma siis lapsega semmi, ma ikka MILFiga. Ei oleks laps probleem. Mulle meeldivad lapsed ja mina meeldin neile. Mul pole küll lapsevanemaga ega endast vanema naisega suhet olnud, aga see on üks minu fantaasiatest ja laste olemasolu ei rikuks seda minu jaoks.

Marko, 36:

Õige küsimus oleks, kas ma pruugitud naist sooviks. Ei aitäh. Mul nii palju eneseuhkust siiski on, et kellegi vana mina üles korjama ei hakka. Tundub karm, aga elu ongi karm. Kettasse ajab see, et tibid käivad ringi, paarituvad arutult ja siis seisavad pamp süles meeste ukse taga, meik pisaratest laiali ja ei saa aru, mis toimub. Elu toimub.

Lennart, 63:

Mitu last? Paariga saaks hakkama. Näita nüüd mulle selle naise pilti ja aita mul mõelda, kuidas ma seda enda moorile seletan. Haha.

Kuidas suhtuvad naised üksikisadesse? Vastused leiad SIIT!