Saage tuttavaks: tema on Henry! Elutruu seksirobot, keda valmistajafirma RealDoll tutvustab kui “maailma esimest praktilist ja vastuvõetavas hinnaklassis inimrobotit.”

Nende eesmärgiks on luua igale kasutajale just talle sobilikes suuruses ja kujus ihuliikmete ja omadustega unelmate mees või naine, kes oleks võimalikult elutruu.

Firma eesmärgiks on “ühendada inimesi ja aidata teineteist unikaalsel viisil… ning näidata, et need tooted saavad inimeste võimet armastada omal viisil edasi arendada.”

Esialgu keskendus firma ainult naissoost nukkude tootmisele, sest nendele toodetele oli märkimisväärselt suurem nõudlus. Siis aga hakkasid naised oma osa nõudma ning turule toodi Henry: bioonilise ja vibreeriva peenisega nukk, kes suudab ka oma partnerit kallistada ja pigistada.

Hetkel on Henry veel patareitoitega, mis muidugi võib kaasa tuua ebameeldivaid üllatusi kõige kuumemas kirehoos, kuid firma tegeleb probleemiga ja näeb kõvasti vaeva, et seksirobotile juhe taha saada, et armumängud saaksid kesta nii kaua kui vaja.

Tänase seisuga on maksab selline lust ja rõõm muidugi omajagu — Herny praeguseks hinnaks on 12000 dollarit. Kuid olgem ausad — kui selle raha eest saab endale mehe, kellel on just täpselt selline peenis nagu sulle meeldib, ta on sinu heaks valmis vastuvaidlematult tegema kõike ja on alati olemas kui teda vajad, on see raha ju seda väärt ;)