Värske abielunaine kirjutas Redditisse murekirja.

"Abikaasa (32a) üllatas mesinädalatel mind oma imetillukese peenisega. Me abiellusime alles paar päeva tagasi ja jõudsime nüüd mesinädalatelt koju. Ootasime seksiga pulmaööni, sest mees väitis, et ta on lihtsalt selline vanamoodne. Me küll amelesime, aga ei jõudnud kunagi kuigi kaugele. Ma küll püüdsin, aga ta alati takistas mind.

Aga kerime nüüd edasi tänasesse päeva...

Kas mina olen nüüd halb inimene sellepärast, et ma olen endast väljas, et ei saanud varem aru, et midagi on valesti ja et ta polegi tegelikult nii "vanamoeline" kui ta väitis, vaid asi oli hoopis milleski muus.

Ma ei taha teda piinlikku olukorda panna ja ausalt öeldes ma isegi ei kujuta ette, kuidas seda teemat arutada. Pärast seda, kui olin ta varustust näinud, käitusin, nagu poleks midagi juhtunud ja läksin temaga välja, aga mul on tunne, nagu mind oleks petetud.

Ta nagu rääkis ainult pooliku tõe, varjas teadlikult seda üpris olulist fakti. Ma ei oodanud seda absoluutselt."

Paar päeva hiljem lisandus kirjale:

"Abikaasa nägi mu postitust. Ta tahab mu nüüd maha jätta ja kohtusse kaevata. Nõuab abielu tühistamist ja tema väärikuse riivamise eest kohtusse minekut. Mehe sõnul on ainult aja küsimus, millal keegi aru saab, et jutt käib temast, kuigi ma ei maininud nimesid.

Abikaasa ütles, et nägi postitust tänu oma sõbrale, kes teadis, et tal on mikropeenis. Ta ei tea, kellele sõber veel sellest postitusest rääkinud on ja on väga õnnetu. Tunnen ennast väga halvasti selle pärast.

Eelmisel nädalal vestlesin temaga sellest, et ta oli teadlikult oma probleemi minu eest varjanud. Ütles, et ta oli veendunud, et kohe, kui ma tema peenist näen, jätan ta maha. Ta olevat tahtnud rääkida juba enne pulmi, aga pelgas, et siis oleks pulmad ära jäänud või oleks mõlemad suguvõsad ainult tema peenisest rääkinud ja ta oleks häbist maa alla vajunud."

Kummal õigus on?