Aprillis poodidesse jõudvast romaanist nimega "The Mister" peaks saama 2019. aasta üks suurimaid hitte ja James kinnitab, et see saab olema tema eelnevast hitist väga erinev.

Kui "50 hallis varjundis" mängis peaosa USA miljardärist kompu Christian Grey, siis uues raamatus kohtume me inglise aristrokraadi Maxim Trevelyaniga, kes loob suhte kütkestava ja mõistatusliku Alessia Demachiga, kelle minevik on üsna keeruline. Kogu tegevus toimub Londonis, Cornwallis ja üllatuslikult ka Balkani poolsaare riikides.

Maximi on seni kirjeldatud kui roheliste silmadega komput, kes eelistab magada hõbedaste siidist linade vahel täiesti alasti. Raamatu kirjastaja Arrow kinnitab, et raamat saab olema nagu sõit ohtlikel Ameerika mägedel ja kirg paari vahel ei lase sul seda raamatut enne lõppu käest panna.

"See on justkui 21. sajandi Tuhkatriinu lugu," ütles ka autor. "Maxim ja Alessia on viinud mind põnevale teekonnale ja ma loodan, et ka lugejaid kütkestab nende vapustav ja sensuaalne lugu, täpselt nagu mindki kirjutamise ajal ja et sarnaselt mulle armuvad ka nemad neisse totaalselt ära."

Ja lugejad ei pea pettuma: ka seksi on lubatud. Kuid tegemist on siiski totaalselt teistsuguse looga ja see käib ka erootiliste stseenide kohta.

Kas ja millal see raamat eestikeelsena ilmub, me hetkel öelda ei oska. "50 halli varjundit" eelnevalt kirjastanud Pilgrim kirjastus sellekohast uudist veel avalikkusele teatanud ei ole.