“Olen liiga puhas, et end pesta!”

Kui normaalne inimene peseb end ka enne vette minekut, siis tema marsib otse läbi pesuruumi ujulasse. Isegi kui ta käis hommikul kodus pesemas, oleks viisakas ju end korra puhta veega üle kasta, kas pole?

“Kaunis kaunimaks”

Tütarlaps küll lasi end kohusetundlikult dušiga üle (pesemiseks on seda muidugi palju nimetada), kuid näole ta kindlasti vett ei pritsi, sest näos on tal täismeik, millega tavalised tüdrukud õhtul ööklubisse lähevad. Huuled punased, ripsmed paksu tušikorra all, põsed rõõsad — ja lähme basseini!

“See on minu nagi, see on minu nagi ja see on ka minu nagi!”

Pesuruumis on kümme nagi ja tema hõivab neist kolm. Üks pesemisasjadele, üks rätikule ja üks kilekotile, kus on tema plätud ja ujumisprillid. Teised võivad oma rätikuid maas hoida kui tahavad.

“Värvisin just juukseid, kas pole lahe!”

Pesed end rahulikult ja ühel hetkel voolab su jalge ees süsimust või erkroosa vaht. Dušinaaber värvis nimelt eelmisel päeval juukseid ja leidis, et parim koht, kus esimest korda värskelt värvitud pead pesta on avalik duširuum.

“Siidiselt siledaks!”

Ta peseb end puhtaks ja ajab siis jalad laiali, et enda bikiinipiirkonda “kohendada”, tõstab jala seinale, et jalgu siledaks raseerida ja kontrollib üle ka oma kaenlaalused. Ei mingit häbitunnet, miks mitte raseerida end teiste nina all.

“Viska leili, leil on tervisele hea!”

Ehkki ta jagab sauna viie võhivõõraga, viskab ta leili täpselt nii tihti ja nii palju kui tema vajalikuks peab, nii et teised astuvad juba ukselt tagasi. Lõpuks istub ta üksi saunas ja naudib oma privaatsust ja tulipunast ihu.

“Kui mõnus!”

Kas oled tähele pannud, et veekeskustes on mullivannid eranditult alati hõivatud keskeas või vanemate prouade poolt? Nad sätivad end veejoa otsa istuma ega lase end siis ülejäänud maailmast häirida. Isegi kui sa veedad veekeskuses ligi kolm tundi, ei liigu nad paigalt ja mullivann jääb sinul seekord nautimata.

“See on minu trikoo aastast 1950!”

Tema trikoo on nii viledaks kulunud, et ta oleks võinud sama hästi paljalt ujuma tulla. Ühtlasi on see kaotanud oma elastsuse, nii et kui ta kummardub või trepist üles astub, pead sa hoolega eemale vaatama…

”Mina ja mu lapsed vajame ruumi!”

Riietusruumis on kitsas, kuid üks ema võtab enda ja oma kahe lapse jaoks terve pingi ja neli kappi, teised vaadaku ise, kuidas ja kuhu riietuma mahuvad.

“Mul on nii kaunid juuksed…”

Tütarlaps Rapuntsel, juuksed kandadeni, kes ei suvatse oma kiharaid kinni panna. Tänu sellele on kogu bassein tema karvu täis.

“Ma jän siia fööni alla nüüd kauemaks!”

Sa võid ju oodata, et föön vabaneks, aga Rapuntsel su ees veedab oma juukseid kõigile näkku lehvitades umbes pool tundi, enne kui ta tulemusega rahule jääb.

“Ihu ei maksa häbeneda… ”

Ega maksagi, me kõik peaksime oma keha armastama, aga mitte nii palju, et mööda riietusruumi alasti ringi jalutada — pole ju raske endale rätikut ümber võtta?

“Saunas on nii hea… ”

Sa lähed sauna, kuid sattud ootamatult hoopis pornofilmi. Ja loomulikult oled sina süüdi, et noorte ja vallatute privaatsust ei austanud ning nina saunaukse vahelt sisse pista julgesid.

”…aga mullivannis on veel parem”

Saunas nähtust vaevu toibuda jõudes suundud mullivanni poole, kuid selle on vallutanud armastajad, kes istuvad üksteise süles ja nühivad oma poolalasti kehasid üksteise vastu. Nad ei lõpeta ka siis, kui mullivann täitub mudilaste või mammidega, sest iha ei anna häbeneda!

“Pritsime!”

Reeglina on nad lapsed, halvemal juhul ka kasvatamatud noormehed, kuid on teatud tüüpi isendid, kes ei oska olla vee läheduses, ilma et nad seda kõigile näkku pritsiksid.

“Lapsed, sauna!”

Loomulikult peaksid ka lapsed saunas käima, kuid mitte nii, nagu nende vanemad. Sina tahad rahulikult lõõgastuda, aga selle asemel pead kuulma laste vingumist “palaaaav”, “lähme juba”, “ma ei viitsi siin olla” ja nende ema käratust: “Ärge vinguge nüüd, ma ei lase teid üksinda basseini!”

“Vaadake, ma püsin vee peal!”

Sa tahaksid oma väiksele lapsele täispuhutavat rõngast või patju käte ümber, aga kõik on otsas. Miks? Sest vanemad lapsed, kes väga hästi ujuda oskavad, otsustasid need endale mängimiseks ja lollitamiseks võtta.

“Uu, beibi!”

Nii nagu kõik muud kohad, on ka veekeskused mõne arvates suurepärased paigad, kus naisi vahtida. Seal aga tunned sa end eriti haavatavana, sest oled ju praktiliselt paljas. Enamjaolt istuvad nad lamamistoolidel, kokteil käes ja püüavad süles oleva rätikuga oma erutust varjata.

“Karjumeee!”

Tõsi, veekeskused on niigi lärmakad kohad, kus on raske üksteist kuulda, kuid kas see tähendab, et tuleb pidevalt üle keskuse karjuda ja röökida?

“Mis sul seal on… ”

Sa püüad vaikselt riietuda, kuid ikka ja jälle märkad, et ta vahib sind vilksamisi… sealt. Pole midagi teha, on naisi, kellele meeldib riietusruumis teisi vahtida ja neid analüüsida. Kui sa ei taha mõne sellise pilgu “ohvriks” sattuda, riietu nii, et vaevu oma ihu paljastad.