“Hea Naisteka toimetus, pöördun teie poole suure murega. Põhjus on väga isiklik ja natuke romantiline,” alustab Alesja.

“Kohtusin lennukis ühe mehega ja vähemalt minu arvates oli meie vahel tugev keemia juba esimesest pilgust. Nägime teineteist Viini lennujaamas 19. märtsi õhtupoolikul, kui ootasime lendu Riiga. Istusin algul tema läheduses, korraks tõusis ta püsti ja käis kuskil ära, aga tuli siis tagasi ja istus meelega mulle hästi lähedale, kuigi vabu kohti oli meie läheduses päris palju. Kui boarding oli juba lõppemas, läksin lennukile ja tema tuli otse minu järel. Lennukis vahetasime korduvalt ja pikalt pilke. Lõpuks, kui lennuk Riias maandus, läksin temaga rääkima, sest sain aru, et ei pruugi teda enam kunagi näha.

Ausalt öeldes ei mäleta ma vestlusest kuigi palju, sest olin nii närvis. Koperdasin oma kohvri otsa ja unustasin inglisekeelsed sõnad ära. Paanikahoos ütlesin, et ma pole kunagi Eestis käinud, kuigi tegelikult muidugi olen. Igal juhul oli meie vestlus väga vaimukas. Uurisin, miks ta mind vaatab ja ta ütles, et püüab välja mõelda, miks mina teda jõllitan. Ütlesime oma nimed ja kus me elame. Olin tohutult pettunud, et ta ei elagi Riias.

Tema nimi oli Patrik või Patrick ja ta on Tartust pärit. Patrik on pikk ja blond ja umbes 27aastane.

Tol õhtul sõitis ta Riiast edasi Tallinnasse.

Ma ei tea temast rohkem mitte midagi. Ma ei tea, kas ta on üldse minust huvitatud või äkki on ta abielus… Igal juhul tundus mulle, et ka tema silmis olid sädemed ja huvi ei olnud ainult minupoolne. Otsisin teda ka Facebookist, aga kahjuks tulemusteta. Muidugi on alati võimalus, et ta isegi ei mäleta mind, sest tal oli võimalus küsida mu telefoninumbrit, aga loodan, et ta oli sama närvis kui mina ja seetõttu unustas.

Isegi kui ma saaks teada, et mul ei ole mingit lootust, oleks see parem kui praegune teadmatus. Ma ei saa teda kuidagi peast välja..."

Ja juba paar tundi hiljem kirjutas Naistekale Patrik ise, kes oli küll tähelepanust meelitatud, kuid pidi siiski vaese neiu ehitatud õhulossid purustama. Ta kinnitas, et 80% Alesja jutust vastab tõele, kuid mingit sädet tema silmist küll otsida ei maksa, sest Patrik oli temaga vestlema asunud naisega oma sõnul lihtsalt viisakas. "Lätist ma juba õlut toon, kuid naine mulle meeldib, et on Eestist," kirjutas noormees, kelle süda on juba võetud.

Naistekas aga kiidab Alesjat julguse ja pealehakkamise eest! Alati tasub teha see esimene samm, ka siis, kui ei ole täpselt teada, milline vastus teiselt poolt võib tulla. 50% on ju tõenäosus, et vastus on positiivne ja see saab olema millegi ilusa alguseks!

Kaunist ja romantilist kevadet kõikidele!