Nimelt soovis prints Charles meeleheitlikult pisikest tütart ja Diana, teades, et tema kõhus kasvab poiss, hoidis terve raseduse aja seda oma abikaasa eest saladuses.

1984. aastal tõi Diana pärast üheksa tundi kestnud sünnitust ilmale poja Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsori. “Charles oli alati tütart tahtnud,” meenutas printsess. “Harry oli aga poiss, mistõttu tema esimene kommentaar oli: “Oh jumal, see on poiss.” Teine kommentaar oli: “Ja tal on lisaks kõigele punased juuksed.“”

Charles on küll öelnud, et tegu oli naljaga, aga Dianat haavas ja solvas öeldu väga. Ta polnud mitte ainult pidanud ilma igasuguste valuvaigistiteta taluma üheksa tundi kestnud sünnitust, aga tema vanematel õdedel ja nooremal vennal on kõigil punased juuksed ehk tegemist on omadusega, mis on osa Spenceri perekonnast. Mis veelgi hullem: Harry ristimisel detsembrikuus ütles Charles väidetavalt Diana emale: “Me oleme nii pettunud — me arvasime, et tuleb tüdruk.”

Diana väitis, et nad olid enne Harry sündi Charles’iga lähedasemad kui kunagi varem, aga siis sündis poeg ja see mõjus nende abielule väga halvasti. Ta tunnistas, et miski tema sees sulgus sel hetkel, eriti kuna Charles hakkas siis taas suhtlema oma pikaajalise armukese Camilla Parker Bowlesiga. “Selleks hetkeks teadsin, et Charles oli oma armukese juurde tagasi läinud,” kinnitas printsess.

Allikas: Popsugar