“Mu ämm küsis minult, millise kleidi ta peaks mu pulmapeoks ostma ja ma väga konkreetselt ütlesin, et meie pulmavärvid ja dresscode on tumesinine, hall või tumeroheline ning riietus peab olema konservatiivne. Seepeale tõmbas ämm kapist välja pika maani ja piduliku kleidi, mis on pruutkelidiga äravahetamiseni sarnane. Kleit on kullakarva, kuldsete kaunistustega ja väga sätendav. Kui ta seda mulle näitas, olin täiesti šokeeritud ja loomulikult see ei meeldinud mulle,” kurdab pruut Redditi foorumis.

“Ma ei suuda mõista, mis sundis teda sellist valikut tegema. Mis tema peas toimus, kui ta selle ostis? See asi on nii jabur ja arusaamatu… kas ta tahtis lihtsalt Tuhkatriinu olla? MINU pulmapeol? Miks ometi?

Kui püüdsin talle viisakalt ja diplomaatiliselt selgitada, et see kleit ei ole sobilik, sest minu pruutkleit on palju lihtsam — valge, natuke satiini ja pitsi, jäi ta vait. Ta tõmbas selle kleidi mu käest ära, tõmbas kapiuksed lahti, toppis kleidi sinna sisse ja mossitas.”
Pruut selgitas veel, et senimaani olid tal ämmaga täiesti normaalsed suhted olnud ja mingit taolist trikki poleks ta elu sees oodata osanud. Pruudi ema soovitas, et las ämm kannab pealegi oma uhket kleidikest ja teeb end teiste pulmakülaliste ees lolliks.

“Ämm kulutas kleidile palju raha ja ma tõesti ei taha selle pärast draamat teha…kas ma reageerin üle? Mida teie teeksite?”

Allikas: Daily Mail