Need on kümme kõige suuremat ohumärki:

1. Massiivsed menüüd

Heas restoranis on lühike menüü, mis on maksimum 1-2 lehekülge pikk.

2. Toit, mis tuuakse lauda külma või kuivana

Sa tead, et nad ei valmistanud seda spetsiaalselt sulle.

3. Ekstreemselt kuum taldrik

Su tellimus on olnud aknalaual päris pikka aega, see on kuivanud ja kokad ei valmistanud seda sinu jaoks, vaid tegid kiiruga enne lauda toomist soojaks.

4. Räpased jäljed karastusjoogi masina juures

Need on kõige lihtsamad asjad, mis ära puhastada, aga kui nad sedagi ei viitsi, siis kujuta ette, mis toimub köögis.

5. Tühi parkimisplats tipptunni ajal

6. Tülitsevad töötajad

Kui kuuled, kuidas kokad köögis teineteise peale karjuvad, põgene kohe!

7. Kärbsed

8. Kala pühapäevase brunch'i menüüs

See jõudis restorani juba neljapäeval ja nad üritavad sellest nüüd vabaneda.

9. Teenindajad ei tunne menüüd

Kui küsid teenindajalt, mida mõni roog endast kujutab või kuidas see maitseb ja nemad lähevad seda köögist küsima, ei ole see hea koht, kus einestada.

10. Aeglane teenindus

Kui teenindajal võtab aega kümme minutit, et sinu laua juurde tulla, aga restoran pole isegi mitte täis, on see juba algusest peale halb kogemus.

Allikas: Travel+Leisure