1. Ta teab, et sa vihkad nõude pesemist — niisiis teeb seda ise
Kui ta võtab enda peale asjad, mille puhul ta teab, et need sulle ei meeldi, on talle sinu heaolu kõige olulisem. Ka enda jaoks ebameeldivaid asju teevad teise inimese heaks ainult armunud inimesed.

2. Kui lähete koos välja, tohid sina valida ükskõik millise koha
Ei, naisel valida lubamine ei tähenda ükskõiksust või mugavust. Mehe jaoks oleks ehk kõige mugavam kodulähedases pubis istuda, kuid sinu nimel on ta valmis ka sinna uude imelikku ja megapeenesse restorani minema.

3. Ta kordab seksi ajal sinu eesnime
See tähendab, et ta mõtleb sinu ja ainult sinu peale. Ta ei karda nime nimetada, sest pole mingit võimalust, et ta nimetaks kellegi teise nime. Ta fantaseerib ainult sinust.

4. Ta tuleb sinuga ilma mingi virinata su sõbranna teemapeona peetavale sünnipäevale
Mehed üldiselt teemapidusid ja muid sarnaseid karnevale väga ei armasta. Aga mees, kes on sinusse armunud, paneb ilma vingumata kas või karukostüümi selga ja tuleb sinuga kuhu iganes.

5. Ta laseb su vaidluse võita
Kui isegi juhul, kui te juba mõlemad teate, et tegelikult on õigus temal, ütleb ta suuremeelselt, et õigus on sinul, tähendab see seda, et ta pingutab kõigest väest selle nimel, et sa õnnelik oleks.

6. Ta pole kunagi sinuga koos olles ninapidi nutiseadmes
Mitte miski, absoluutselt mitte miski suures ja laias internetis ei saa olla köitvam kui sina.

7. Ta teeb sulle üllatusi
Kui su kaasa pärast pikka kooselu ikka veel vaeva näeb ja pingutab, et sind üllatada, siis on järelikult sinu üllatusreaktsioon tema jaoks väga tähtis — armunud mees tahab alati oma partnerit rõõmust hüppama panna.

Kui su mees neid asju teeb, siis on ju siililegi ja loodetavasti ka sulle selge, et ta on tõepoolest jätkuvalt armunud ning hoolib sinust, armastab sind ja tahab, et te kaks oleksite koos õnnelikud elu lõpuni.

Allikas: Woman’s Day