1. Tervis on korras

Ohtralt on ilmunud teadusartikleid ja uuringuid, mis tõestavad, et suur tagumik ei tähenda ainult rasva ja lisakilosid. Kui rasv koguneb reitele ja tagumikule, tähendab see, et metabolism töötab efektiivselt ja hormoonid, mis aitavad suhkrut ja teisi lipiide lõhustada, teevad oma tööd korralikult. Neil on ekstra kaitse haiguste vastu, mida muidu ülekaaluga seostatakse, näiteks südamehaigused ja diabeet neid naisi ei ohusta.

2. Neil on kõrgem IQ

Nende kehas on rohkem omega-3 rasvhappeid, mis toetavad aju arengut ja tööd.

3. Neil sünnivad edukamad lapsed

2010.aastal tehtud Oxfordi ülikooli uuringust selgus, et suure pepuga naiste lapsed sünnivad tervemana, seda just eelpoolmainitud omega-3 rasvhapete tõttu ema kehas. Eriti tublid on need lapsed, keda ema rinnaga toidab, sest lapsed saavad vajaliku koguse omega-3e rinnapiimast.

4. Nad on oluliselt viljakamad kui naised, kelle pepu on pisike

Regulaarsed menstruatsioonid tähendavad kõrgemat viljakust ning suure tagumikuga tüdrukute naisteasjad töötavad nagu kellavärk!

5. Mehed jumaldavad lopsakaid pepse

Kurvid, kurvid ja veelkord kurvid on need, mis meeste tähelepanu köidavad. Küsi ükskõik milliselt mehelt — kas talle meeldib rohkem pea nähtamatu väike pepu või korralik väljaulatuv ahter!

Suur tagumik tähendas ennemuistsel ajal seda, et naisel oli suure rasedakõhuga lihtsam kummardada ja endale toitu otsida ning sünnitada ilma oma selga vigastamata. Proportsioonid olid paremad kui peenikestel väikepepudel, kelle tasakaal rasedana paigast ära läheb.

6. Neid on mõnusam kallistada

Kui sul on diivanil võimsa ahtriga naine, ei ole ju patju vajagi! Seal otsas on mugav lebotada ja telekat vaadata ja lihtsalt kaisutada.

7. Neil on see, mida kõik teised tahavad

Naised kulutavad tuhandeid, et oma tagumikku suuremaks opereerida või süstida. Või siis veedavad tunde ja tunde jõusaalis, et tagumik lopsakamaks voolida. Loomulikult lopsakal naisel jääb pööraselt palju raha ja aega üle, sest selle murega ta oma pead vaevama ei pea.

Loe ka: