Paljude inimeste jaoks tundub selline töö ju roosiline, või mis? Lendad mööda maailma ringi ja vahepeal hoiad kellegi võõra inimese lapsi. Tegelikult ei pruugi see nii lihtne olla. Üks kindel tingimus selle töö juures on, et sulle peavad meeldima lapsed, sest muidu teed ju täitsa valet asja. Kui lapsed sulle ei meeldi, hakka parem tavaliseks lennusaatjaks.

Lapsehoidjaks ei võta lennufirma sind ka juhul, kui sul pole korralikku haridust ehk miinimum, mida aktsepteeritakse on keskkoolitunnistus, aga parem oleks muidugi veel kõrgem haridustase. Lisaks pead sa enne siiski olema mõnda aega ka tavaline lennusaatja.

Selleks, et lennufirma sind lapsehoidjaks palkaks, pead sa läbima ka spetsiaalse Norlandi kolledži lühikese, aga väga intensiivse treeningu, mille läbivad ka kõik kuningliku pere lapsehoidjad. Selle käigus õpid sa tulema toime erinevas vanuseastmes ja erinevate iseloomudega lastega. Õpid veel praktilisi asju nagu kuidas lapse nägu joonistada või kuidas last joonistama õpetada.

Sinu tööks lapsehoidjana on muuta reis võimalikult mugavaks nii lastele kui ka lapsevanematele. Lapsed saavad lisaks lennufirma poolt pakikese, kus peituvad asjad, millega mängida.

Igal lennureisil sa aga lapsehoidja rollis olema ei pea, vaid võid olla vahel hoopis tavaline stjuardess ehk pääsed rutiinsest tööst.

See töö sobib hästi kõigile, kes tahavad kolida ka mõnda teise riiki, sest Etihadi heaks töötamisel eeldatakse, et sa kolid Abu Dhabisse. Sulle pakutakse seal tasuta (jagatud) elukoht ning tööpäevadel viiakse sind autoga tööle ja tuuakse hiljem koju tagasi.

Allikas: INSIDER