1. Jõua kohale võimalikult hilja

“Kui teed check in’i võimalikult hilja, on võimalik, et hotellis on standard klassi ruumid juba otsa saanud ja sulle antakse kõrgema klassi tuba ilma lisatasuta,” väidab üks Hotels.com eksperte.

2. Las nad teavad, et plaanid hotellis ööbimist hiljem arvustada

“Külaliste arvustused ja nähtavus sotsiaalmeedias on tänapäeval hotellidele väga oluline,” teab veebilehekülg. “Kohale jõudes ütle neile, et plaanid hiljem arvustuse kirjutada ning jälgid neid ka Instagramis ja kavatsed hotelli igal võimalusel piltidele jäädvustada.”

3. Küsi hommikusöögi pakkumiste kohta

“Kui sul pole hommikusöök hinnas, küsi administratsioonist, kas neil on mingeid restoranide pakkumisi, eriti hommikusöögiks. Võib juhtuda, et nad teevad sulle märkmisväärse allahindluse.”

4. Uuri, mida hotellil sulle anda/laenata on

“Hotellides on sageli tasuta ilutooteid ja need on aastatega paremaks läinud. Unusta tavaline seep vannitoas, vaid tegelikult on paljudes hotellides võimalik nautida ka bränditooteid nagu ihupiima, näomaske ja muid ilutarvikuid. Lisaks hoia silm peal ka eksootilistel teedel ja snäkkidel, sussidel ja ajakirjadel, kirjatarvetel ning mõnes hotellis leidub ka kaasaskantavaid vihmavarje ja jalgrattaid, mida seal ööbides kasutada tohid.”

5. Salajane padja-menüü

“Mõnes hotellitoas on olemas ka spetsiaalne menüü padjate jaoks,” kirjutab Hotels.com. “Kui sul kipub kael või selg valutama, küsi, kas neil on olemas ka erinevaid patju. Administratsioonis on sageli väga erinevaid variante.”

Allikas: INSIDER