Brünetid on meeste meelest küpsemad
Poola 18-46 aastaste meeste seas läbi viidud küsitlusest selgus, et blondiinid paistavad oma tegelikust east nooremad välja. Kuigi blondid selle uudise peale ilmselt rõõmustavad, toome nad kohe maa peale tagasi. Nooruslikkust seostatakse automaatselt pealiskaudsuse ja ebaküpsusega ning koguni 63 protsenti meestest vastas, et vestleks pikemalt ja põhjalikumalt pigem brünetiga.

Nad saavad ise endaga hakkama
Inglismaal 1500 mehe seas tehtud uuringus vastas 67 protsenti osalejatest, et nende meelest on tumedate juustega naised suutelised ise endaga hakkama saama ning 40 protsenti meestest arvas, et uuringus osalenud blond modell nõuab palju tähelepanu ja tal jääb iseseisvusest vajaka.

Brünetid on tõsisemad
Daily Mail vahendas uuringut, mis tõestas, et meeste meelest on blondiinile lihtsam läheneda, nii arvas 63 protsenti vastanuist. Seega arvatakse, et blondid on lõbujanulisemad ning brünetid pigem kahe jalaga maa peal seisvad ning praktilised.

Tumedate kiharatega naisi peetakse intelligentsemateks
Selle kohta, kuidas juuksevärv mõjutab inimeste hinnangut iseloomu kohta, on tehtud palju uuringuid ning tulemused on üsna sarnased. Blondiinid saavad palju madalamaid hinnanguid kui brünetid.

Brünettidega tahetakse abielluda
1500st mehest 61 protsenti kinnitas järjekordses uuringus, et nende unelmate abikaasa on brünett. Blondiine nimetas vaid 14 protsenti vastanuist.

Allikas: Askmen.com