Rääkides erinevatest sotsiaalmeedia keskkondadest, on tõenäoliselt iga naine kogenud seal olukordi, kus mees saadab neile foto enda kehaosadest, mis võiksid jääda privaatseks või teinud nii muuseas nilbe kommentaari. Populaarne tutvumisäpp Tinder otsustas tulla naistele appi luues rakenduse, millega vastata meeste nõmedatele väljaütlemistele sobiva reaktsiooniga.

Seega, kui ta on sinu vastu armas, saadad talle liikuvad südamed. Kui ta on vaimukas, saadad naerupisarates emotikonid ja kui ta ütles midagi eriti geniaalset, on aeg aplodeerida. Kui ta aga käitub nagu üks tõeline mats, on aeg talle koht kätte näidata. Nimelt on mõned reaktsioonid valikus ainult naissoost kasutajatel.

Tinderi naistetiimi poolt välja mõeldud Tinder Reactions võimaldab reageerida erinevatel viisidel teise poole jutule ja neid võib kasutada vestluse ajal ükskõi millal soovid. Seega võid saata oma vestluspartnerile hoiatuseks silmade pööritamise või kui oled juba väga välja vihastatud, võid visata talle joogi näkku. Nii lihtne see ongi.

Tinder

Kuidas see töötab?

Selleks, et reaktsioone saata, ava Tinderis vestlus ja vajuta naeratava ikooni peale. Otsi välja sobiv reaktsioon ja saada see ära.

Allikas: Tinder blog