Huvipuudus
Su uus austaja on võitnud kõigi sõprade südame, kuid sul puudub ta vastu igasugune huvi. Jah, ta võib tunduda teistele igati sarmikas ja atraktiivne, aga kui sulle ei lähe ta karvavõrdki korda, ei pea end halvasti tundma.

Seksuaalne orientatsioon
Sul on üks elu. Ära vaeva enda pead sellega, mida teised sinust mõelda võivad, kui annad neile teada, et sind huvitavad näiteks teised naised. Mis siis! Kui päris aus olla, mõtlevad teised sinust palju vähem, kui arvatagi oskad.

Sa ei taha lapsi
Kõik naised ei taha saada emaks. Ja nad ei pea selle pärast põdema.

Armastus
Kõige olulisem on see, et kallim hoolib ja peab sinust lugu. Isegi kui teised vangutavad pead ega mõista su valikut, ei tohiks see üldse lugeda.

Meikimine
“Kas sa oled täna haige?” Ei, sa ei viitsinud täna meikida. Või suhtud sellesse üldiselt väga leigelt. Või hoopis jumaldad jumestamist ja võid vabalt veeta peegli ees tunde, kuna see on sinu jaoks kvaliteetaeg.

Sinu riietus
Kui sa tunned end mugavalt, siis kanna mida iganes soovid. Olgu selleks miniseelik, lohvakas kampsun või kummikud.

Sa oled vallaline
Ja selle üle uhke! Eriti mõnus on veeta pikki õhtuid pidutsedes või sõpradega suheldes, mõtlemata sellele, mida su kodused teevad. Pealegi ei taha sa endale “lihtsalt kedagi”, vaid eelistaksid kohata kedagi eriti ägedat. Kuniks seda pole aga juhtunud, naudid üksiolemist.

Ropendamine
Teinekord ajab ju miski korralikult närvi. Ja ainus viis enda nördimust või viha väljendada on korralik ropendamine. Tee seda! Tunne end vabalt.

Pudeliga toitmine
Kõik ei soovi või ei saa imetada. Sa oled seda proovinud ja see ei sobi sulle. Sa ei pea kellegi ees vabandama, et eelistad titat pudeliga toita.

Allikas: All Women’s Talk