Portaali Scott's Cheap Flights asutaja Scott Keyes jagab meiega kahte lehekülge, mille puhul võid olla kindel, et skoorid kõige parema diili. "95% kordadest pakuvad nii Google Flights kui ka Momondo täpselt seda, mida vajad," teab Keyes. "Võid küll otsida mujalt, aga need leheküljed teevad selle sinu eest ära näidates tulemusi ka lehekülgedelt nagu Priceline, Orbitz, Expedia jms, mistõttu pole ju mõtet eraldi otsida."

Google Flights

Miks reisieksperdid seda armastavad?

"Põhjus, miks mulle meeldib Google Flights väga, on see, et ma saan otsida kümneid erinevaid piletipakkumisi samal ajal," selgitab Keyes. "Sa ei saa siit mitte ainult pakkumisi kuupäevadele, mis sa ise valisid, aga võid ka kalendri peale klikkida ja saad iga kuu kohta hinnad kätte. Rohelisega tuuakse välja ka kõige odavamad. Tavaliselt peaksid sa erinevate kuupäevade jaoks uue otsingu tegema, aga Google Flightsiga on see super lihtne ja kiire."

"Lisaks saad otsida viite erinevat lennujaama samal ajal ja otsingumootor näitab (taas kalendri funktsiooniga) sulle kõige odavama teekonna kätte," lisab ta.

Miinus

"Põhjus, miks Google Flights pole ainus otsingumootor, mida ma kasutan, on see, et ta ei näitab hinnapakkumisi siiski piiratud arvult pakkujatelt nagu otse lennufirmadelt või suurimatelt veebis olevatelt reisiagentuuridelt," selgitab Keyes. "Maailmas on veel mitmeid reisiagentuure, mis pakuvad sageli palju paremaid hindasid."

Momondo

Miks reisieksperdid seda armastavad?

"Momondo on väga hea otsingumootor, et leida kümneid ja kümneid ja kümneid teisi reisiagentuuride poolt pakutavaid hinnapakkumisi, mida Google Flightsist ei leia," soovitab Keyes. Ta soovitab kasutada Google Flightsi, et leida sealt kõige odavamad võimalikult lennud sinu jaoks sobivatel kuupäevadel ja seejärel minna Momondosse, et otsida neid samu kuupäevi uuesti ja teha kindlaks, et skoorid parima pakkumise.

Miinus

"Momondos ei ole paindliku kalendri otsingut," teab Keyes. "Kui sa pole kindel, mis kuupäevadel soovid lennata, ei saa sa neid kõiki korraga Momondost otsida ja lisaks ei saa ka otsida erinevaid lennujaami samal ajal. Lisaks on see palju aeglasem."

Allikas: MyDomaine