Lõppenud nädalavahetusel käis Meghanil Kensingtoni palees külas tema meikar ja sõber Daniel Martin, kellele naine serveeris avokaado võileibu koos kannutäie tee ja šokolaadi trühvlitega, vahendab The Sun. Ja nii nagu ikka tänapäeval see asi käib, postitas Daniel sellest hetkest pildi ka oma Instagrami kontole, tehes oma sõbrannale kiiduavaldusi kaetud laua eest.

Kuigi fännid jumaldasid seda, et Daniel kiitis Meghanit tehtud avokaado võileibade eest, tõmbasid tähelepanu ka paljud vihkajad, kes otsustasid tagasihoidlikult kaetud lauda maha teha. “Ehh… sa röstid saia ära ja lörtsid avokaadot sinna peale. See pole mingi raketiteadus, kallike,” iroonitses üks.

Mõned kriitikud aga väitsid, et Meghani poolt kasutatud sai olevat liiga odav ja väitsid, et ta oleks võinud võileibadele vähemalt maitseaineid või tilgakese sidrunit lisada.

Eestipärase kasutajanimega @anurandmaa lisas: “Ma olen üllatunud, et seal pole üldse hakitud punast sibulat või vürtspipart peal, et sellele pisut värvi ja maitset anda. Need näevad minu silmis väga maitsetud välja!”

Kas sinu arust oli neil võileibadel midagi päriselt viga? Meie sööksime küll lõunaooteks need kohe ära!