Selleks, et üheksa kuud jätta muljet, et tema kõhus kasvab beebi, lisas ta järjest oma riiete alla erinevaid kaltse ning printis välja internetist leitud ultrahelipildi, et mehele ja lähedastele last näidata.

Kõlab uskumatuna, aga naise abikaasa ei kahtlustanud kordagi, et naine talle valetab ja kui sünnitus lähemale jõudis, läks mees aina rohkem elevile, sest ta oleks esimest korda isaks saanud.

Aga möödunud laupäeval, kui Milena oleks pidanud haiglas keisrilõikega lapse ilmale tooma, tuli kogu vale lõpuks päevavalgele. Naine lahkus kell 10 hommikul kodust ja suundus kliiniku poole, aga väitis hiljem, et ta rööviti punase kaubikuga ühe gängi poolt ära ja olevat uimastatud ning kui ta kell 7 õhtul teises linnaosas asuva supermarketi läheduses ärkas, mõistis ta, et laps ei olegi enam ta kõhus.

Naine helistas seejärel kohe oma abikaasale ja teistele pereliikmetele ning väitis, et gängi liikmed olid lapse talt röövinud, et beebi organid mustal turul maha müüa.

Naise perekond viis ta vastu tahtmist lähedalasuvasse Nino Jesus de Soledadi haiglasse, kus šokeeritud meedikud politsei kutsusid, kes hakkasid muidugi kohe röövleid otsima. Aga üsna kiiresti hakkas politsei naise loos kahtlema ja seda eriti siis, kui naise kehalt ei leitud ühtegi noahaava. Vereanalüüsidest selgus ka, et naine ei ole mitte kunagi isegi rase olnud ja tema verest ei leitud ühegi uimasti jälge.

Milena ämm väitis kohalikule ajalehele, et tema minia korrutas ka peale kõike seda, et ta oli rase olnud. "Nad võtsid erinevaid analüüse ja ta üritas neid jätkuvalt veenda, et ta oli rase. Aga günekoloogid kinnitasid, et ta pole kunagi rase olnud," rääkis ta. Ta lisas ka, et tema poeg ei olnud temaga kunagi haiglas kaasas käinud ja eelistas alati haigla ukse ees naist oodata. "Tal oli kõht ees, see oli väike, aga me ei kahtlustanud teda kunagi. Mu poeg elas temaga koos, magas temaga koos, aga ei puudutanud kunagi ta kõhtu ega proovinud beebiga sidet luua."

Politseiametnik Mariano Cotero Coy sõnul alustasid nad nüüd uurimist ja proua Padilla on kutsutud ülekuulamisele ning teda võib oodata ees karistus avalike ressursside raiskamise eest. "Inimesed ootavad haiglates järjekordades, ootavad alates kella viiest hommikul ja see naine võeti vastu enne teisi, kes seda päriselt vajasid," kurjustas ta.

Milena aga põgenes pühapäeva hommikul kell 3 haiglast ja tema asukoht on tänaseni teadmata.

allikas: The Sun

Jaga
Kommentaarid