Intiimpiirkonna laserprotseduurid, täitesüstid ja kirurgilised protseduurid nagu tupe kitsamaks tegemine on nüüd need, mida naised ilukirurgidelt nõuavad. Nimelt on naised väga õnnetud oma suguelundite väljanägemise üle. Probleem on eriti suur just sünnitanud naiste seas, kelle alumine pool on sünnituse käigus kannatada saanud. Ja kui privaattsoonis ei ole enam kõik nii nagu varem, saab kannatada ka naise enesehinnang ja enesetunne.

Mõned naised pöörduvad spetsialistide poole menopausijärgselt, kui östrogeenitase on langenud ning tupe kuivus muudab seksimise valulikuks.

Ja on ka neid, kellel tegelikult probleeme ei olegi, vaid kes lihtsalt tahavad endale ilusamaid häbememokkasid ning nõuavad, et tohtrid need ühtlaseks lõikaks. Suurte häbememokkade välimuse pärast tunnevad naised piinlikkust eriti siis, kui need on ebaühtlase suuruse ja kujuga. Mõningatel juhtudel võivad need naisele ka haiget teha.

Rahvusvahelise ilukirurgide liidu teatel on labiaplastika ehk väliste suguelundite lõikuse järele nõudlus kasvanud koguni 45% võrra — ühegi teise protseduuri populaarsus ei ole nii kiiresti tõusnud.

Teine lõikus, mille järele naised ihalevad, on vaginoplastika ehk tupe kitsamaks lõikamine eesmärgiga seksuaalset naudingut tõsta. Selle protseduuri eestkõneleja on Sharon Osbourne, kes küll tunnistas, et lõikus ja paranemine olid piinarikkad, kuid vaeva väärt. Kardashiani-õekesed on lasknud oma suguelundeid laseriga kohendada ning Melissa McCarthy kiidab, et pärast protseduure on tema alumine ots nagu “pehme siidikotike”.

Vagiina noorendamine on naiste seas saamas sama tavaliseks kui täitesüstide kasutamine näos. Intiimpiirkonna nahk vananeb samamoodi nagu nägu — nahk muutub õhedamaks, kortsulisemaks ja pigmenteerub ning paljud naised ei suuda selle teadmisega leppida. Noorendavad protseduurid nagu näiteks naise enda vereplasma intiimpiirkonda süstimine on laialt levinud praktika, millega oma kortsus ja “inetu” alumine pool jälle nooreks ja ilusaks teha.

Järgmine samm on sama veresüstiprotseduuriga hakata suurendama seksuaalset naudingut. Suunates rohkem verd kliitorisse ja G-punkti on võimsamad elamused peaaegu garanteeritud, nii et spetsialistid ennustavad, et sellest saab naiste seas järgmine moehitt.

Muidugi tuleb arvestada, et tegu ei ole väga soodsate protseduuridega. Laserprotseduuri eest tuleb gälja käia umbes 700-800 dollarit, tupe kitsendus maksab umbes 8000 dollarit ja häbememokkade trimmimine 5000 dollarit.