Foto: Instagram

Viimane lisand veidrasse inim-Kenide klubisse on 31-aastane stjuuard Rodrigo Alves, kes on kulutanud pea 250000 eurot plastilistele operatsioonidele. Ta usub, et on teel perfektse välimuse poole. Ta on läbinud 30 ohtlikku iluoperatsiooni, et muuta oma välimus täiesti ebareaalseks.

On tohutult naisi, kes teevad kõik, et näha välja nagu maailma populaarseimad nukud. Muidugi võib selle põhjus, et "ideaalkeha" ajavad taga peamiselt naised, olla selles, et Barbie-nukk on kuulsam kui Ken, aga ilmselt on peamine põhjus siiski see, kui pinges naised oma keha pärast tänapäeval on. Sellised mehed nagu Alves tõestavad, et ka mehed on mõjutatud neist võimatutest kehaideaalidest ja võivad nende poole püüeldes absurdini välja minna.

"See on pikaajaline protsess. Kui sa juba alustad, siis on raske peatuda. Ma olen oma loomult perfektsionist. See on nagu lumepalliefekt - aga ma ei kavatse enda täiustamist lõpetada," ütleb Alves.

Mees on tänaseks teinud rasvaimu, mitmeid ninaoperatsioone, lasknud endale panna six-pack implantaadid ja sääremarja implantaadid ning teinud palju Botoxi süste. Alvese viimane operatsioon oli üle 67000 euro maksev "kuus ühes superoperatsioon", mille hulka kuulus ka suulõikus, et mees saaks endale laiema, Kenilikuma naeratuse.

Kahjuks tekitavad iluoperatsioonid suurt sõltuvust. Meie ühiskonnas, kus iluideaalid aina muutuvad, on pea võimatu kunagi "valmis saada". Kui ikka pole iseendaga oma sisimas rahul, ei aita ükski iluoperatsioon.

Naisteka jaoks tundub sellise välimusega mees küll päris hirmutav. Mida sina arvad?