4915 täisealise ameeriklase seas, kes kahe aasta jooksul vähemalt korra on lennanud, läbi viidud küsiltusest selgus, et kümnest paarist üks on lennujaamas seksinud. Tuli välja, et lennujaamades seksitakse isegi rohkem, kui lennukites ja ainult 8% tunnistas, et olid seda teinud ka lennu ajal (olgem ausad, see võib üsna keeruline olla).

Neist paaridest, kes seksisid lennujaamas, tegid 42% seda tualettruumi kabiinis, 28% suurtes kappides ja 14% julgesid seda teha lausa mantli varjus. 12% paaridest tegid seda aga VIPidele mõeldud lounge’ides.

Kui faktid kõrvale jätta, siis lennujaamades seksinutel oli väga muljetavaldav õnnestumisprotsent. Kõigest 17% paaridest jäid oma tegevusega lennujaama töötajatele vahele. Lisaks tunnistas 5%, et tegid seda täiesti võhivõõraga.

Mis oli aga selle küsitluse tegelik mõte? Eesmärgiks oli selgitada välja, millega inimesed lendu oodates tegelikult tegelevad. 67% reisijatest tunnistas, et nad joovad või söövad midagi, 54% poodlevad, 41% mängivad nutitelefonis või mõnes muus seadmes mänge, 29% striimivad seriaale või filme, 25% loevad ja 11% kontrollivad oma e-postkasti.

Allikas: Thrillist