“Ma arvan, et üks põhilisi põhjuseid, miks ta mu kätt palus, oli see, et meil oli nii kõrini, et inimesed meilt küsisid, millal me ikka abiellume,” selgitas Tania seda, mis üldse ajendas neid pulmi korraldama. “Ju siis abiellumine oli lihtsalt loomulik samm edasi. Ma polnud sellest super elevil, see oli lihtsalt midagi, mis pidi juhtuma.”

Sellegipoolest tunnistab naine, et ta armastas oma kallimat väga ja teadis alati, et ühel päeval nad ka abielluvad. “Selgus, et ma eksisin,” möönab ta.

Nad küll tülitsesid aeg-ajalt, aga need tülid polnud väga suured. Matt unistas rannas peetud pulmadest, aga Tania hoopis traditsioonilisest kirikus toimuvast laulatusest. Aga nad jõudsid kompromissini ja selle loo puändi ajaks oli pulmadeni jäänud vaid kaks päeva.

Olles kirikus koos oma ema, õe ja parima sõbrannaga veel viimaseid asju korda seadmas, ei olnud Tanial veel õrna aimugi, et kohe-kohe kukub ta kogu senine maailm kokku. “Mu parim sõbranna Anne tõmbas mind kõrvale ja ütles, et ta peab minuga rääkima. Küsisin, et kas sellega oodata ei anna, sest mul on mõned asjad veel vaja ära organiseerida. Aga ta ütles, et sellega küll oodata ei anna ja viis mu kiriku aeda ja võttis oma telefoni välja. See, mis ta mulle sealt näitas, šokeeris mind nii väga, et ma ei suuda seda siiani uskuda,” meenutab Tania. Tema sõbranna oli avanud Tinderi äpi, aga Tania polnud valmis selleks, mida ta järgmisena nägi. “Alguses ei tundnud ma teda äragi, sest tal polnud särki seljas ja tal olid ees päikeseprillid. Aga kui ta mulle teisi pilte näitas, polnud seda võimalik enam eitada — Matt!”

Tania tunnistas, et ta jäi sellesse hetke terveks igavikuks seisma, olles täiesti sõnatu, suu ammuli. Sel ajal, kui tema tulevik ta silme ees kildudeks kukkus, istus ta murule maha ja vaatas mehe Tinderi profiili. “See, kuidas ta end seal kirjeldas, jättis mulje, et tegemist on noore, vallalise mehega,” meenutab naine. “Ma teadsin, et pean pulmad ära jätma. Läksin sisse oma õe ja ema juurde tagasi ja selgitasin neile seda kõike. Ma olin lihtsalt nii pahane, ma arvan, et ma olin šokis.”

Ta keeldus Matiga rääkimisest ja läks oma vanemate juurde. “Saatsin talle ka e-maili, milles käskisin tal kõigi meie külalistega kontakteeruda ja selgitada, miks see pulm ära jääb,” rääkis Tania. “Ta nõustus sellega ega näinud just väga palju vaeva, et mind tagasi võita.”

Peale lahkuminekut hakkas Matt ka teiste naistega “tõsisemaid” suhteid looma, mistõttu on Tania täna väga tänulik, et ta sai sellest kõigest teada enne abiellumist.

Lugejad, siit ka teile küsimus: kas olete avastanud, et teie kallimal on jätkuvalt Tinderi konto olemas, kuigi olete suhtes ja kuidas sellesse suhtute? Või mida teeksite, kui avastaksite, et tal see konto jätkuvalt aktiivne on?

Allikas: The Sun