Portaali Womens Health kaasautor Scott Muska räägib ausalt ära, miks need käed justkui iseenesest intiimpiirkonda satuvad:

1. Sügelus
Mõnikord sealt lihtsalt sügeleb, sest see on kehaosa nagu iga teinegi. Ainult selle vahega, et see sügelus on piinav! Ma võin keset jutuajamist vabalt sügada oma käsivart ja keegi ei pane tähelegi, aga kui munad sügelevad ja ma seda probleemi lahendama asun, olen järsku kõigi meelest pervert!

2. Peenis on vales kohas
Vahepeal on vaja oma varandust õigele kohale sättida, sest muidu on oht midagi kinni pigistada või puruks litsuda. Eriti vajalik on väike asendivahetus teha siis, kui olen istunud või tahan istuda jalg üle põlve.

3. Higistamine
Kaks kohta, mis kõige rohkem higistavad on kaenlaalused ja kube. Eriti palaval suvepäeval teksapükste sees. Selleks, et taolises situatsioonis pisutki leevendust saada, tuleb pükstes aaeg-ajalt üht-teist ümber sättida.

4. Erektsioon
Avalikus kohas on erekteerunud peenisega toime tulemiseks kaks võimalust: sa kas seisad nii, et kogu maailm näeb su kaunilt püstitatud telki (mis on 98% juhtudest väga halb mõte), või siis tuleb selle asjaga midagi ette võtta ehk toppida peenis pükste vahele kinni nii, et teised ei näe, mis värk on. See on kusjuures ülimalt ebamugav!

5. Harjumus
Peenis on meestele nagu turvaelement, mida kasutatakse enda rahustamiseks ja närvilises olukorras toime tulemiseks. Mõned näpivad oma habet, mõned peenist. Üks mu sõber istubki peaaegu alati käsi püksis, sest see on tema viis ennast rahustada.

6. Kohaolekukontroll
Mehe varustus on talle ülima tähtsusega! Aeg-ajalt on lihtsalt hea üle kontrollida, kas kõik on ikka omal kohal ja töötab!