1. Maga rohkem

See võib olla üks kõige suurematest määrajatest, miks sa pahur ja tusane oled. Kas sa ikka magad korralikult? Kui sa ei ole välja puhanud, siis toodab su keha ka stressihormoone, mis kogu maailma veel tumedamates värvides nägema panevad.

2. Emba kalleid inimesi

Kõlab küll natuke naeruväärselt, kuid asjal on tõepõhi all. Füüsiline lähedus toob meie hinge rahu ja paneb muresid unusta. Kallista oma meest, naist, ema või last — see aitab!

3. Kirjuta tänukiri

Harjuta tänulikkust, see aitab sul end palju täisväärtuslikumana tunda. Kirjuta oma sõbrale, kellega sa väga hästi läbi saad, kui õnnelik sa oled, et ta sul olemas on. Ütle talle aitäh!

4. Lülita end välja

Kas sul tõesti on vaja iga viie minuti tagant oma telefon kätte võtta, et seal siis viimased uuendused läbi kammida ja lihtsalt värskendusnuppu toksida? Tegelikult ei ole. Tehnikast eraldumine aitab sul end välja lülitada ja puhata.

5. Tee endale kompliment

Vaata igal hommikul peeglisse ja tee endale kompliment. Ära ole endaga liiga karm. Kohtle end nii nagu sa kohtled oma sõpru — ole hea. Sa muutud hetkega õnnelikumaks.

6. Mine tantsima

See on tore, kui sa regulaarselt trennis käid. Kui su trenn koosneb aga tavaliselt jooksmisest või jõusaalis rassimisest, siis anna endale natuke vaheldust — mine seekord hoopiski tantsulisse tundi. Sa täitud positiivse energiaga, mis saadab sind veel pikka aega.

7. Pane kalendrisse kirja aeg enda jaoks

Võta endale päevas vähemalt pool tundi, mille jooksul sa mitte midagi ei tee. Puhka, hinga sisse ja mõtle omi mõtteid. Veel parem, tee endale tassike nurmenukuteed ja lõdvestu. See aeg on ainult sulle!

8. Leia endale oma laul

Me seostame laule emotsioonidega. Leia endale mõni hea tuju lugu, mis sulle alati naeratuse näole toob. Kui suunurgad kipuvad allapoole vajuma, siis kuula seda.

9. Joo rohkem vett

Vesi hoiab terve meie keha tasakaalus. Kui kõik on korras, siis tunned end ka hästi ja oled ka tänu sellele rõõmsam. Lisaks sellele hoiab pidev veejoomine ka pea selge.

10. Vaata oma pangaarvet igapäevaselt

Selleks, et kuu lõpus ahastust ei tekiks, hoia oma rahaasjadel silma peal. Stabiilselt! Kui kontrollid oma pangakontot igapäevaselt, tekib sul tunne, et oled oma finantsseisuga paremini kursis ja ei stressa sellepärast ka liiga palju.

11. Veeda aega oma sõbrannadega

Oluline on ka see, et sa oma lähedaste sõbrannadega nädalas vähemalt korra kokku saaksid. Nii saate teineteise muresid ja rõõme jagada. Samuti aitab suhtlemine positiivset meelestatust hoida ja maailm tundub palju parema paigana.